Survivor Kim Elendi Begüm mü Hayim mi?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Survivorda bu hafta Begüm mü elenecek? Yoksa Hayim mi elenecek? bunu belirleyecek olan survivor izleyicileri olacak. SMS sonuçlarına göre kimin eleneceği belli olacak. Nihat ve ANIL’dan sonra Hasan’ında survivor finaline gideceği kesinleşti. Şimdi sıra 4. finalistte, 4. finalist Begüm yada Hayim olacak. Herşeyi bu gece açıklanacak olan SMS sonuçları belirleyecek.

Survivor 2012 ünlüler gönüllüler yarışmasında heyecan dolu anlar yaşandı. İlk ödül yarışmasında ANIL ve Hayim bir takım olurken, Begüm ve Nihat ayrı bir takım oldu. Kaleye kadar zorlu engellerle giden yarışmacılar, kaleye vardıklarında 2 topu birden deliklere atmaya çalıştılar. Survivor 2012’de çekişmeli geçen ödül oyununu Nihat ve Begüm kazanırken, yanında götürdükleri isim Hasan oldu. Begüm ve Hayim’den birinin eleneceği bu haftada 2. ödül ise ANIL ve Begüm’ün oldu. Begüm ve ANIL ortak karar olarak yanlarında Hasan’ı götürdüler.

Sıra dokunulmazlık oyununa gelmişti. Dokunulmazlık oyununda Acunn öyle bir parkur hazırlamıştı ki yarışmacılardan Begüm ve Nihat sakatlandı. Önce Begüm çok kötü bir biçimde düşerken dizinin dönmesi sonucu doktorlar tarafından müdahale edilerek kenarı alındı. Ardından çok iyi yarışan ve dokunulmazlığı almak üzere olan 2-1 önde olan Nihat çok kötü bir şekilde düştü. Nihat Altınkaya, hızlı bir şekilde koşarken ayağından kayan tahta sebebiyle diğer tahtanın karın boşluğunu gelmesi sonucu büyük acı çekti. Devam etmek isteyen Nihat Altınkaya düşme sonucu karnında oluşan acı sebebiyle dokunulmazlık oyununa devam edemedi. Nihat’ın sakatlanması nedeniyle geriye kalan tek isim olan Hasan dokunulmazlığı aldı. Hasan’ın dokunulmazlığı alması, ANIL ve Nihat’ın önceki günlerden dokunulmaz olması nedeniyle geriye 2 isim kaldı. Yani artık konseye gerek olmadığı ve SMS sonuçlarına göre Hayim yada Begüm’den biri eleneceği belli oldu.

10 Haziran 2012 pazar günü yapılan dokunulmazlık oyunu sonrası Hasan’ın dokunulmazlığı almasıyla Begüm ve Hayim’den biri SMS sonucu adada kalırken, iki yarışmacıdan biri ise adaya veda eden isim olacak. 11 Haziran 2012 pazartesi günü Acunn Ilıcalı tarafından açıklanacak olan SMS oylama sonucu ile Begüm mü yoksa Hayim mi elendi belli olacak.

Acunn Ilıcalı’nın SMS sonuçlarını açıklaması ile bu hafta adaya veda eden isim Hayim olurken, Begüm survivor adasında kalarak finale giden isim oldu.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR