Survivor Ünlüler Gönüllüler 18 Mayıs Özeti

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak salı günü izlediğiniz Survivor 2013 yarışması bu akşam yeni bölümüyle devam edecek. 3 günlük aranın ardından Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 yarışma programı cumartesi, pazar, pazartesi ve salı günleri yine Star Tv ekranların yer alıyor. Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu Survivor yarışması 18 mayıs 2013 cumartesi bölümüyle yine karşısında. 20:00’da başlayacak olan Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında bu hafta takımlar arası dengeler adeta alt üst oldu. Ünlüler takımının ezici üstünlüğü gitti. Yerine Gönüllüler takımının gücü geldi. 18 mayıs 2013 Survivor özetini okuyarak Survivor yarışmasının başlamasına saatler kala bu haft Survivor’da neler olacak öğrenebilirsiniz.

Survivor Ünlüler Gönüllüler 18 Mayıs 2013 Özeti

Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında bu hafta, geçtiğimiz haftanın eleneni Fatmagül’den kalan kalıntılarla başlıyor. Survivor özetinin başlangıcında Fatmagül’ün gitmesiyle güç kazanan Gönüllüler takımının kendine daha çok güvendiği, Ünlüler takımının ise Fatmagül’ün gitmesinden tedirgin olduğu görülüyor. Ünlüler takımı Fatmagül’den aldıkları oyunlar sayesinde zaman zaman fark bile açarak yarışmaları tamamlıyordu. Son zamanlarda ise Gönüllüler takımı başa baş mücadele etmesine rağmen, Fatmagül’ün kaybettiği oyunlarında etkisiyle bir türlü kazanamıyordu. Dağhan’ın kural gereği Ünlüler takımından Gönüllüler takımına geçmesi, Ünlülerin sayısal avantajının kaybolmasının yanı sıra Gönüllüler takımınada bir parça güç katmıştı. Gönüllüler takımında oyun kazanamayan Fatmagül’ün Murat’la çıktığı SMS’ten elenmesi sonucu Gönüllüler takımı adeta zaafını yok etti. Gönüllüler takımı artık galibiyete çok daha yakın gözüküyor.

Survivor Fatmagül’ün Elenmesi Dengeleri Değiştirdi

Gönüllüler takımından Fatmagül’ün elenmesiyle güç kazanan Gönüllü yarışmacılar bu konseyin onlar için kayıptan çok kazanç olduğunu düşünüyor. Adeta karşı takımdan 1 kişiyi elenmiş kadar sevinen Gönüllüler takımı, Ünlüler takımı tedirgin etmiş durumda. 18 mayıs 2013 Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında Dağhan takımını Fantastik Dörtlü olarak nitelendiriyor ve Ünlüler takımının kendilerinden oyun alma şansının olmadığını düşünüyor. Ünlüler takımından Bennu ve Irmak ise Gönüllüler takımından artık korktuklarını ve kazanma şanslarının düştüğünü düşünüyorlar. 18 mayıs 2013 ödül oyunu günü olacak. Ödül oyununun ne tür bir oyun olacağı hangi takımın kazanacağı konusunda da belirli olacak. Ayrıca Gönüllüler takımının gerçekten güçlenip güçlenmediğini ödül oyununda görebileceğiz. Bir sonraki gün yapılacak dokunulmazlık oyunu öncesi ödül oyunları takımlar arasında güç dengesinin ne kadar birbirine yaklaştığını gösterecek. Ödül oyunu aynı zamanda kazanan takımın yemek yemesi ve güçlenmesi anlamına geliyor. Bu yüzden ödül oyunlarıda artık dokunulmazlık oyunu kadar önemli bir hale geldi. Ünlüler 5 Gönüllüler 4 kişi olarak yarışmaya devam ediyor. 18 mayıs 2013 Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında neler yaşanacak.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR