Survivor’da Kural Hatası Yapıldı mı?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Geçtiğimiz günlerde oynanan Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 dokunulmazlık oyununda Ünlüler ve Gönüllüler arasında berabere biten 2 ve Hilmicem’le Cengizhan’ın arasında oynanan 1 oyunda kural hatası olduğu seyirciler tarafından iddia edilmişti. Özellikle sosyal medyada Gönüllüler takımına haksızlık yapıldığı çokça konuşulmuştu. Ünlüler Gönüllüler arasında oynanan bu dokunulmazlık oyununu ise Ünlüler 10-9 kazanmıştı. Kılpayı kaybedilen dokunulmazlık oyununda Gönüllüler takımı adalarından elenmek üzere Fatma Gül ve Murat’ın isimlerini yazarak konseye gitmişti.

Survivor’da Kural Hatası Yapıldı mı?

Survivor izleyicileri dokunulmazlık oyununda Gönüllüler takımına haksızlık yapıldığını düşünüyor ve sosyal medyadan bunu dile getiriyordu. Acun Ilıcalı ise bu iddialara hem sosyal medyadan hemde programdan yanıt vererek oyunda haksızlık olmadığını kanıtladı. Ünlüler ve Gönüllüler arasındaki 2 mücadelede beraberlikle sonuçlanmıştı. Kamera kayıtları incelenerek beraberlik olduğu açıklanmıştı. 9-8 Gönüllülerin önde olduğu oyunda ise Hilmicem ve Cengizhan arasında oynanan mücadelede Hilmicem son anda elindeki sembolü kaçırınca aradaki fark kapanmış ve Cengizhan son anda Hilmicem’i yakalayarak hemen hemen aynı anda oyunu bitirmişlerdi. Yine kamera kayıtları kontrol edilerek oyunu Cengizhan’ın kazandığı Acun Ilıcalı tarafından açıklanmıştı. Bu durum sonrası Acun Ilıcalı hem twitter adresinden hemde Survivor yarışma yayınında duruma açıklık getirdi.

Hilmicem ve Cengizhan Dokunulmazlık Oyunu

Oyun sırasında kuru kafayı bırakan HilmiCem oyunun heyecanıyla birlikte tahtaya dokunmayı unutunca, Cengizhan kuru kafayı HilmiCem’den daha önce bıraktı ve tahtaya dokundu. Görüntülere bakıldığında HilmiCem’in kuru kafayı Cengizhan’dan önce bıraktığı ancak, tahtaya Cengizhan’ın daha önce dokunduğu net olarak görülüyor. Böylelikle tepkiler gelen ve oyunda haksızlık olduğu iddia edilen dokunulmazlık oyunuyla ilgili Acun Ilıcalı’nın yaptığı açıklama ile haksızlık olmadığı kanıtlanmış oldu. Bu hafta adaya Gönüllüler takımındna Fatma Gül veda etti. Fatma Gül Fakı’nın Gönüllüler takımından elenmesi Gönüllüler takımını biraz daha güçlendirdi. Zira Gönüllüler takımında en çok oyun kaybeden Fatma Gül oluyordu.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR