Tek Gecelik İlişkisinden Olan Çocuğunun Babasını Arıyor

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

26 yaşındaki Fransız Natalie Amyot iddiasına göre Avustralya’ya 3 aylık turistik bir seyahat yaptı. Seyahatinin son gününde Queensland’de tespit edilen O’Malleys adlı bara giden kadın burada Avustralyalı genç bir adamla tanıştı.

HAMİLE OLDUĞUNU 6 HAFTA SONRA ÖĞRENDİ

O geceden 6 hafta sonra Natalie Amyot hamile bulunduğunu anladı. Çocuğunun babasını bulmak amacıyla Avustralya’ya dönen genç kadın ne yazık ki amacına ulaşamadı. O da bir video kaydedip bunu Facebook ve Youtube’da yayınladı.

VİDEODA OLAYI ANLATTI

Video vakası izah eden genç kadın Paris’e döndüğü o gece eş güdümlü bulunduğu adamın numarasının kayıtlı bulunduğu telefonunu kaybettiğini ve bu yüzden hiçbir etkileşim imkanının kalmadığını belirtiyor.

tek-gecelik-iliskisinden-olan-cocugunun-babasini-7649890_x_4146_300[1]

“BULMAMA YARDIMCI OLUN”

Ayrıca videoda “3 ay evvel Mooloolaba’ya geldim. Burada görkemli insanlarla tanıştım. Son gün O’Malleys’e gittik ve parti yaptık. Orada fazla hoş bir çocukla tanıştım. Benim amacıyla ilk görüşte aşktı. Muhteşem bir gece geçirdik. Ertesi gün ben evime Paris’e uçtum. İçinde numarasının kayıtlı bulunduğu telefonumu kaybettim. Etkileşim kurabileceğim bir yol kalmadı. 6 hafta sonra ise hamile bulunduğumu öğrendim. Bu yüzden buraya onu bulabilmek amacıyla geri döndüm. Çünkü benim bir ailem yok. Lütfen bu videoyu paylaşarak onu bulmama yardımcı olun.” cümlelerine yer verdi.

HOLYWOOD’DA BENZER BİR HİKAYEYİ ELE ALMIŞTI

2007 yapımı Knocked Up adlı filmde bu mevzuya benzer bir vaka beyazperdeye yansımıştı. 24 yaşındaki bir kadın alkollü bulunduğu bir gece tek gecelik bir temas yaşıyor ve istenmeyen hamilelik neticesi bebeğini tek başına büyütmek mecburiyetinde kalıyordu.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR