TERAZİ Burcu 24 Temmuz 2015 Burç Yorumları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

oglak-burcu-7-mart Bugün alacağınız haberler sizi heyecanlandıracak. Kafanız karışacak ancak ilgiinizi yapmanız gereken işlere odaklamanız gerekiyor. Belki yapabileceğinizden oldukça büyük sorumluluklar almış olabilirsiniz ve bunun gerilimini hissedebilirsiniz. Aynı vakitte pek çok işi bir arada yapmanız gerekebilir ya da sürpriz ziyaretçileriniz olabilir ve işlerinizi ertelemek halinde kalabilirsiniz. Sabırsız ve tahammülsüz bir tavır içerisinde bulunmaktan kaçının ve duyduklarınızın doğruluğunu araştırmadan reaksiyon göstermeyin. Çeşitli davetler alabilir, enteresan toplantılara katılabilirsiniz. Bu arada tartışmalardan uzak durun ve iddiacı bir tavır içerisinde bulunmaktan kaçının.

Terazi Burcu Genel Durum

Rahat ortamlarda bulunma ve keyfinize bakma isteğinizin artacağı bir gündesiniz. Evinizin konforunu bırakıp da dışarı çıkmak istememeniz mümkündür. Ancak; yükümlülükleri ön planda tutmalısınız.

Terazi Burcu Kariyer Durumu

Rahat ortamlarda bulunma ve keyfinize bakma isteğinizin artacağı bir gündesiniz. Evinizin konforunu bırakıp da dışarı çıkmak istememeniz mümkündür. Ancak; yükümlülükleri ön planda tutmalısınız.
Terazi Burcu Hurriyet Yorumu

Sizi her anlamda garantide gören şahıslara ilgi edin. Günlük burç Bağlayıcı sözler verdiyseniz, yüklenilmesi gereken sorumluluklar öngörülenden çok çok çıkabilir. Detaycı olmanız yanlışların önünü kesebilir. Bütün burçları aynı biçimde ilgilendiren ve kesinlikle okunması gereken gün geneli: Merkür ve Satürn arasında meydana gelen olumlu açı, uzun vadeli düşünmeyi kvakalaştırıyor ve bu anlamda oldukça yararlı adımlar atmamıza yardım ediyor olacak birkaç gün için. Yapacağımız planlarda garantiyi ön plana alabilir, tedbirli ilerlemek isteyebiliriz. Resmi işlerle uğraşmak, matematiksel ya da bilimsel konulara eğilmek, işlerde disiplini ön plana çıkartmak eğilimlerinin artacağı beş günün içerisindeyiz. Daha aklı selim düşünebilir, ciddi ve yetişkin görüntümüzle girişeceğimiz işlerde istediğimiz neticeleri alabilir ya da işleri basitçe tamamlayabiliriz. İlişkilerimizi doğru kullanacağımız günler. Günlük burcunuzu okurken, artan burcunuzun günlük yorumunu ilk önce okumalısınız. Hepinize eğlenceli günler, sıhhat ve sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel
Terazi Burcu Milliyet Yorumu

Falınız:Gün içerisinde yeni başlangıçlar uygulamak isteyebilirsiniz. Bu hususta alacağınız haberlerle düşünce farklılığı olabilir. Önem verdiğiniz konulara oldukça titiz yaklaşabilirsiniz. Bedeninizle alakalı konular gündeminizi meşgul edebilir. İmaj farklılığı yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularla alakalı diğerlerinden alacağınız destekler var.
Terazi Burcu Sabah Yorumu

Yaşamınızda dilediğiniz gerçek değerlerin size ulaşması hep hususi çabalarınızla gerçekleşiyor. Kafanızda ayrıştırmanız gereken çok vaka var ve beklentilerinizin karşılığını alabilmek istiyorsunuz. İsteklerinizin sınırını geniş tutmak isteyecek ve sevdiğiniz şahıslarla kendi imkanlarınızla paylaşacaksınız. Tarzınızla alakalı çevrenize ödün vermekten kaçınıyorsunuz.
Terazi Burcu Vatan Yorumu

Bugün dengesiz ve ölçüsüz davranışlardan kaçınmaya gayret edin. Sabırsızlığınız, rastgele bir hususta anında ve sizin dilediğiniz kalitede netice alma telaşınız niyetinizin aksine bugün size vakit ve verim kaybettirebilir.
Terazi Burcu Posta Yorumu

Bugün ayın da burcunuzda olması ile Romantik anlar geçirebilirsiniz. Hem de yaratıcı konularda zor mücadeleleri olacaktır. Bazı yalanlar meydana çıkabilir, çevrenize karşı alakalı olun.
Terazi Burcu Takvim Yorumu

Yakın ilişkilerinizde, evlilikte ve ailevi konularda birtakım zorlanmalar olabilir. Beklentilerinizde oldukça gerçekçi olmak halindesınız.
Günlük burç yorumları. 23 Temmuz 2015 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç. Terazi burcu 23 Temmuz 2015 Perşembe günlük burç yorumu.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR