TERAZİ Burcu 27 Temmuz 2015 Burç Yorumları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

oglak-burcu-7-mart26 Temmuz 2015 Piyasa Terazi burcu günlük burç yorumları. Günlük burç yorumları bugün neler söylüyor? 26 Temmuz 2015 Piyasa günü Terazi burcu amacıyla nasıl geçecek? İşte burcunuza hususi günlük yorumuz ve gazetelerden derlenen günlük burç yorumları:

Sevgili Terazi, duyguların fazla yoğun ama bu senin amacıyla olumlu neticeler vermeyebilir. Kuşkular kıskançlıklar sinir sistemini yıpratabilir. Her şeyi reddetme durumuna gelebilirsin. Hareketlerinde sertlik ve bencillik hakim olabilir görülmemiş bir hayat şekli düşleri kurmaktasın.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumları Hürriyet Yorumu

Ortada bulunan gerçek şu yapmanız gereken fazla iş var ve artarak yoğunluk devam edebilir. Günlük burç yorumları Bu esnada değişik fırsatlar da yüzünü gösterecektir. Fakat, bunların ne kadarı aslında beklentilerinizi karşılar, o hususta net bahsetmek güç görünüyor. Günlük burcunuzu okurken, artan burcunuzun günlük yorumunu ilk önce okumalısınız. Hepinize eğlenceli günler, sıhhat ve sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel
Terazi Burcu Günlük Burç Yorumları Milliyet Yorumu

Parasal konulara özen göstermelisiniz. Öğle ardından ziyaretler, yolculuklar ilgi çekiyor.
Terazi Burcu Günlük Burç Yorumları Sabah Yorumu

Girdiğiniz dost topluluklarınızda, sizi ikna etmeleri gerektiğince güç olacak. Taviz vermeyen yapınızla çevrenizi güçlayacaksınız. Aşk konusu ile ilgili karşı cinsle aranızda dilediğiniz performansı kuruyorsunuz. Ortak çalışmalar içerisinde olduğunuz bireylerin değişik ve yaratıcı yönlerinden etkilenerek ufkunuzun genişlemesine sebep olacak başarılı işler yapacaksınız.
Terazi Burcu Günlük Burç Yorumları Vatan Yorumu

Size yayılan bütün fikirler ve seçenekler kesinlikle para harcamanızı gerektirmiyor. Tutumlu olmak ile hayatı kendinize eziyet durumuna getirmek arasındaki farkı kabul edin. Günün ikinci %50 sinde yapmacık sohbetler sizi yorabilir.
Terazi Burcu Günlük Burç Yorumları Radikal Yorumu

Gün içerisinde dost çevrenizle güç mücadelelerinden uzak durmayı seçim etmeniz gereken, bireysel gücünüzü ve motivasyonunuzu çalışma hayatınıza yönlendirmenizin yararlı olacağı, ilişkilerde gerginliklere açık bir zamandan geçmektesiniz.
Terazi Burcu Günlük Burç Yorumları Takvim Yorumu

Gerginlikler yaşayabilirsiniz. Bu gerginler bilhassa iş çevrenizde olabilir. Fakat haklı bulunan doğrultu sizsiniz.
26 Temmuz 2015 Piyasa Terazi burcu günlük burç yorumları. Günlük burç yorumunuz bugün neler söylüyor? 26 Temmuz 2015 Piyasa günü Terazi burcu amacıyla nasıl geçecek? Burcunuza hususi günlük yorumuz ve gazetelerden derlenen günlük burç yorumları.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR