TERAZİ Burcu 28 Temmuz 2015 Burç Yorumları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

oglak-burcu-7-mart27 Temmuz 2015 Pazartesi Terazi burcu günlük burç yorumları. Günlük burç yorumları bugün neler söylüyor? 27 Temmuz 2015 Pazartesi günü Terazi burcu için nasıl geçecek? İşte burcunuza özel günlük yorumuz ve gazetelerden derlenen günlük burç yorumları:

Sevgili Terazi, yaşamını dengede tutabilmekte zorlanıyorsun ve elde ettiğin kaliteyi koruyamıyorsun yalnızlık duygusu içine girebilirsin. Kimse için fedakarlıkta bulunmayı istemediğin sürece yalnızlık duygusu seni terk etmeyecektir. Önce verici olmalı sonra almayı beklemelisin.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumları Hürriyet Yorumu

Ortada olan gerçek şu yapmanız gereken çok iş var ve artarak yoğunluk devam edebilir. Günlük burç yorumları Bu esnada farklı fırsatlar da yüzünü gösterecektir. Ancak, bunların ne kadarı gerçekten beklentilerinizi karşılar, o konuda net konuşmak zor görünüyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel
Terazi Burcu Günlük Burç Yorumları Milliyet Yorumu

Gün içinde hareketli zamanlar yaşayabilirsiniz. Konuşma ve yazışmaların yoğun olduğu zamanlar içindesiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz konularda ellerinizi kirletmek isteyebilirsiniz. İşlerinizde rahat ilerleyeceğiniz zamanlar var. Kardeşlerinizle zaman geçirmek size iyi gelecektir.
Terazi Burcu Günlük Burç Yorumları Sabah Yorumu

Risklere karşı dayanılmaz bir şekilde arzu duyacaksınız. Beraberliklerinizde, ani gelişen kıskançlıklar nedeniyle zor anlar yaşarken, kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Eğlenceyle aranızın iyi olduğu bir dönem. Ccedil;alışma yaşantınızdaki yoğun temponuzu eğlenirken de aşırıya kaçarak gösterebilirsiniz. Katılacağınız grup yemeklerinde kontrolü elden bırakmayın.
Terazi Burcu Günlük Burç Yorumları Vatan Yorumu

Bugün çıkacağınız yollarda aksaklıklar olabilir. Varacağınız bir yer var ve yolu daha önce bilmiyorsanız mümkün olduğunca dikkatli olup doğru tarif aldığınızdan emin olun. Postada gecikme ve kayıplara da müsait bir gün.
Terazi Burcu Günlük Burç Yorumları Radikal Yorumu

Bugün saat 01.43’de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte arkadaşlık ve geleceğe dair hayaller alanınız canlanırken, bu süreçte iş hayatınızla ilgili güzel bir teklif alabilir, basında yer alabilir, arkadaş çevreniz aracılığı ile keyifli organizasyonlar, etkinlikler, konserler ve davetlerde yer alabilir, eğer bekarsanız bulunduğunuz sosyal ortamlar aracılığı ile yeni bir ilişkinin sinyallerini alabilirsiniz. Bu süreçte yeni ayın Mars ile olan karesi, parasal durumunuzu ilgilendiren konularda dengeli gitmeniz gereken bir süreci vurgularken, arkadaşlık ilişkilerinizde ego ve güç mücadelelerinden uzak durmanız gerekmekte. Bu yeni ay size daha önceden beklediğiniz bir haberi veya hayal ettiğiniz bir durumu somut anlamda verebilecek etkilere sahipken, Satürn’ün Venüs ve Merkür ile uyumlu görünümü sayesinde, hayatınızda uzun soluklu bir aşk başlayabileceği gibi devam eden ilişkilerinizde aile olmaya, yani evlenmeye karar verebilirsiniz. Yeni ay haftasında özel yaşamınızda size gelecek olan her teklifi değerlendirmenizi önermekteyim. Hafta genelinde iş hayatınızda oluşabilecek olası değişiklikleri olumlu karşılamalı, ileriki dönemde sizi daha iyi bir şeye hazırladığını bilerek hareket etmeyi tercih etmelisiniz.
Terazi Burcu Günlük Burç Yorumları Takvim Yorumu

Bir kişiyle uzayıp giden bir inatlaşmanız var. Üstünlük kurma çabası göstermek yerine o insana karşı tepkisiz kalmanız sizi başarıya taşıyacaktır.
27 Temmuz 2015 Pazartesi Terazi burcu günlük burç yorumları. Günlük burç yorumunuz bugün neler söylüyor? 27 Temmuz 2015 Pazartesi günü Terazi burcu için nasıl geçecek? Burcunuza özel günlük yorumuz ve gazetelerden derlenen günlük burç yorumları.

TERAZİ Burcu 28 Temmuz 2015 Yorumları,
28 Temmuz 2015 TERAZİ burcu yorumu,
2015-07-28 TERAZİ burcu yorumları

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR