TNT Kanalı Kapanıyor mu?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Yanlış görmediniz Türk televizyonlarının en iyi kanallarından biri olan TNT kapanıyor. TNT neden kapanıyor? sorusuna verilen cevap ise basitti. TNT beklenilen ve hedeflenen performansı gösteremedi ve yatırımcısına gerekli karı getirmedi. TNT Kanalının kapanıp kapanmayacağı konusu son zamanlarda özellikle gündemi oldukça fazla etkileyen ve insanların önemsediği konular arasında yer alıyor.

TNT ne zaman kuruldu?

TNT 2008 yılında Efe Önbilgin tarafından kurulup yönetilmeye başlandı. 2011 yılında TNT zararla sezonu kapatırken, 2012 yılında da hedefine ulaşamayınca kapatılma kararı alındı.

Ulusal bir Tv kanalı olan TNT yayın hayatına oldukça iyi başlamıştı. Lost gibi dünyaca ünlü ve Türk halkı tarafındanda oldukça sevilen bir diziyi hayatımıza sokarak yayına başlayan TNT, özellikle alt yazılı yabancı filmleri ve birçok kaliteli çizgi filmleriylede ün kazanmıştı. Son olarak TNT yayın kalitesini izdivaç programlarıyla biraz düşürerek belkide zarar etmekten kurtulmak istesede yinede istediği noktaya ulaşamadı. TNT sahipleri tarafından bu yıl kapatılacak ve işçilerinde işine son verilecek. Şu anda TNT yayını devam ediyor. Ancak önümüzdeki günlerde yayına son verilecek. Bu arada aynı şirkete ait Carton Network ve CNN Türk yayın hayatına devam ederken, TNT yayın hayatı burada son bulacak.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR