Toktamış Ateş Öldü

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Mehmet Ali Birand’ın ardından popüler isimlerden biri olan Toktamış Ateş’te hayatını kaybetti. Bugün gazetesinde yazar olan Prof Dr. Toktamış Ateş 4 aydır tedavi gördüğü Çapa İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesinde vefat etti. 4 aylık tedavi sonucunda iyileştirilemeyen Toktamış Ateş malesef öldü.

Toktamış Ateş Vefat Etti

Son zamanlarda ağırlaşan ve yoğun bakımda tedavi gören Toktamış Ateş geçtiğimiz gece saat 02:00 sularında hayata veda etti. Nevin Ateş, eşinin organ yetmezliğinden kaybettiklerini açıkladı. Tedavisini İstanbul Tıp Fakültesi Reanimasyon servisinde gören Toktamış Ateş, kalp olmak üzere çeşitli konularda hastalıklar çekiyordu. 4 aydan bu yana verdiği mücadelede yenik düşen Toktamış Ateş hayata gözlerini yumdu.

Toktamış Ateş Kimdir?

Toktamış Ateş, 69 yaşında başarılı bir gazete yazarıydı. Prof. Dr. ünvanına sahip Toktamış Ateş birçok kişi tarafından sevilmekte ve yazıları birçok kişi tarafından okunmaktaydı. 1994 senesinde İstanbul’da doğan Toktamış Ateş, ortaokulu Avusturya’da okuyan Toktamış Ateş Lise eğitiminide Vefa Lisesinde gördü. 1967 yılında İstanbul Üniversitesi’ni bitiren Toktamış Ateş İktisat bölümünü bitirdi. 1982’de profesör ünvanını kazandı. Amerika, Almanya gibi ülkelerde profesör olduktan sonra ders veren Toktamış Ateş Türkiye’de ise Bilgi Üniversitesinde ders verdi. 10 yıldır Cumhuriyet gazesinde yazar olan Toktamış Ateş 30 civarı kitabıylada yazarlığının zirvesindeydi. Son olarak Bugün gazetesinde yazar olarak görev yapan Toktamış Ateş yazılarıyla birçok kişinin ufkunu değiştiriyordu. Gerek kişiliği gerekse yaptığı işler ve tecrübesiyle bizlere büyük yararlar sağlayan Toktamış Ateş’e Allah’tan Rahmet diliyoruz.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR