Torku Konyaspor 3 – Eskişehirspor’u 2 Maç Özeti

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında Torku Konyaspor doğrultutarı önünde ligin son esnasında yer alan Eskişehirspor ile karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne bulunan mücadelenin 90 dakikasını Torku Konyaspor son dakikalara doğru bulduğu golle 3-2 kazandı.

Bu sonucun sonrasında Torku Konyaspor puanını 19’a çıkarırken, Eskişehirspor ise 4 puanda kaldı. Eskişehirspor bu sonuçla ligde oynadığı son 9 maçı da yitirmiş oldu.

PERDEYİ EMRE GÜRAL AÇTI

Yeni teknik direktörü Samet Aybaba önderliğinde ilk maçına çıkan Eskişehirspor maça fazla süratli başladı ve misafir ekip 5. dakikada Emre Güral’ın golüyle 1-0 öne geçti. İlk 45 dakika bu skorla sona erdi.

es-es-i-samet-aybaba-da-kurtaramadi_x_7899315_8834_z1[1]

SKOR BİR ANDA 2-2’YE GELDİ

İkinci yarıya oldukça güzel başlayan doğrultu ev sahibi ekip olurken, Torku Konyaspor 52. dakikada Abdülkerim Bardakçı’nın golüyle skora dengeyi getirdi. İkinci yarı bir gol düellosu olarak geçerken 63. dakikada Eskişehirspor Engin Bekdemir’in golüyle bir kez oldukça öne geçti. Ev sahibi ekip bu gole yalnızca 5 dakika sonra Holmen ile yanıt verdi ve skor 2-2’ye geldi.

MEHA’DAN ENFES FRİKİK

Mücadelenin 86. dakikasında Torku Konyaspor Meha’nın golüyle skoru 3-2’ye getirmeyi başardı. Kalan kısa sürede diğer gol olmadı ve Torku Konyaspor mücadeleden 3-2’lik galibiyetle ayrıldı.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR