Trafik Kazası Süsü Verilen Olay Cinayet Çıktı!

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Almanya’nın Gronau kentinde bir beton mikseri sürücüsü önceden planlayıp kaza gibi göstererek cinayet işlemekten tutuklandı.

EZİLEREK CAN VERDİ

Bild gazetesinde yer alan habere göre, 31 Temmuz’da Marco E. (49) adlı bir kişi yol kenarında köpeğiyle gezerken, bir beton mikseri tarafından park eden bir aracın arkasına sıkıştırılıp, ezilerek yaşamını yitirdi. Kazada, beton mikseri sürücüsü Erich B. (56) de yaralandı. Normal bir trafik kazası olarak olarak kayıtlara geçen olayın sonradan cinayet olduğu olduğu ortaya çıktı. Savcılığın da cinayet olduğuna emin olduğu olayla ilgili olarak beton mikseri sürücüsü Erich B. olaydan yaklaşık iki hafta sonra gözaltına alınırken, olayın kaza olduğu iddiasını sürdürdü. Daha sonra, nöbetçi yargıca da olayın kaza olduğunu söyleyen Erich B. cinayet işlemekten tutuklandı.

POLİS ŞÜPHELENDİ

Kurban ve sürücünün birbirlerini daha önceden tanıdıkları ortaya çıkınca polis şüphelendi ve olayı savcılığa intikal ettirdi. Kaza yerindeki lastik izlerini inceleyen bilirkişi heyeti, kazadan kısa bir an önce direksiyonun hiç bir gerekçe olmadan yol kenarında yürüyen kurbanın üzerine doğru çevrildiğini saptadı.

almanya-da-beton-mikseri-ile-kiskanclik-cinay-7597044_x_o[1]

KISKANÇLIK CİNAYETİ İDDİASI

Olayla ilgili olarak gazeteye konuşan Başsavcı Heribert Beck: “Araştırmalarımıza göre, her ikisi de kısa bir süre önce iş arkadaşıymış. Ama sürekli olarak kavga ediyorlarmış. Hatta, beton mikseri sürücüsü Erich B. : ‘Bu iş arkadaşıyla beraber çalışmam mümkün değil, yoksa bir olay çıkacak’ diyerek işi bırakmış” dedi. Kurban ve sürücüyü tanıyan bir başka iş arkadaşı ise “Erich, karısıyla Marco arasında bir iş eğlencesinde bir şeyler olduğunu sanıyor. Zaten, sürekli olarak kıskançlık yapan bir tip” dedi.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR