Turabi Parasını Alabildi mi?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Survivor All Star şampiyonu Turabi, Alem FM’de İrfan Aslanhan’ın tanıttığı “Radyo Makinası”programına misafir oldu.

MERAK EDİLENLERİ CEVAPLADI

Yetenek Sizsiniz’de keşfedildikten sonra Survivor yarışmasıyla ünlenen Turabi enteresan açıklamalarda bulundu. Turabi vakit vakit ortalığı kırıp geçirirken kimi vakit da çekimlerde başına gelen enteresan hadiseleri anlattı.

İşte Turabi’den enteresan açıklamalar:

“ASLINDA AGRESİF DEĞİLİM”

Normal hayatta sokakta hiç kimseyle tartışmam. Adada açlık ve yarışmanın verilen heyecandan ötürü oldukça agresif olduk. Sadece ben değil tüm yarışmacılar agresifti.

“SABİT KANCA 2 FİLMİNDE OYUNCUNUN OMZUNU MORARTTIM”

Filmin provalarında gerçekçiliği yansıtmak amacıyla kemik tespihle aslında vuruyordum. Yönetmen en sonucunda “yeter vurma” diye beni uyardı.

“ACUN ABİ PARAMI KURUŞU KURUŞUNA ÖDEDİ”

Acun abi paramı kuruşu kuruşuna verdi. Hatta vakit vakit tarihinden evvel verdi.

turabi-acun-parami-kurusu-kurusuna-verdi-7831600_3352_m[1]

“AYŞE ALGAN’DAN OYUNCULUK DERSİ ALIYORUM”

Herkesin eksikleri vardır. Ben de kamera önünde olmayı seçtiğim amacıyla kamera önündeki eksiklerimi kapamak amacıyla tabii ki eğitimini alacağım.

“HERKES BENİ FARKLI TANIYOR”

Sosyal medya kullanıcılarının çoksı beni yalnızca agresif ve kavgacı zannediyor. Yolda görenler bana ön yargısız yaklaşıyor. Benim aşamaya açılmış çok çok düzmece hesap var; fakat bunun önüne geçmek çok zor.

“ŞAFAK SEZER BENİM İÇİN ÇOK AYRI”

Survivor’dan çıktığım günden beri Şafak Sezer’in yardımını inkar edemem. Şafak Sezer’le bir projemiz var ama şimdilik kafamızda. Büyüsü kaçmasın diye kimseye bundan bahsetmiyoruz.

“SEVENİM OLDUĞU KADAR NEFRET EDENİM DE VAR”

Nefret edenler beni tarif edmeyen tanımak istemeyen kişiler. Beni tanıyanlar esasen biliyor. Sevenim bulunduğu kadar nefret edenim olması güzel ortada kalmaktan oldukça güzel.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR