Türkiye Kosova 4-1 Maç Sonucu – Dünya Kupası

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

2018 Dünya Kupası Elemelerinde I Grubu 6. karşılaşmasında Kosova’yla karşılaşacak bulunan Milli Takımımız 4-1 kazanmayı başardı. Loro Boriçi Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Milli Takımımız 4-1’lik skorla geçti.

CENGİZ’İN PERFORMANSI BEĞENİLDİ

Milli Takımımız’ın kazanmasına sebep bulunan golleri 6. dakikada Volkan Şen ve 31. dakikada Cengiz Ünder’in yanı sıra 60. dakikada Burak Yılmaz ve 82. dakikada Ozan Tufan’ın 2. yarıda atmış bulunduğu gollerle geldi. Kosova’nın tek golü 22. dakikada Amir Rrahmani’den yönünden atıldı.

Kosova’da Bernard Berisha 84. dakikada kırmızı kart görerek oyundan atıldı ve grupını 10 şahıs bıraktı. Ev sahibi grup son bölümleri 1 şahıs eksik tamamladı.  Kosova ise 1 puanda kaldı. Millilerimiz 7. maçında, 02.09.2017 tarihinde Ukrayna’ya gidecek. Kosova ise aynı gün Hırvatistan deplasmanına karşılacak.

RAKİPLE PUANLAR EŞİTLENDİ

Grupta 6. hafta karşılaşmalarının tamamlanmasıyla eş güdümlü Hırvatistan ve İzlanda 13’er puanla ilk sırayı alıyor. Türk milli grupı ve Ukrayna 11’er puanla takiplerine devam ediyor. Finlandiya ve Kosava ise 1’er puanla son sırada yer alıyorlar. Türkiye’nin gruptan çıkarak Dünya kupasına kalma yolunda Ukrayna’dan değişik galibiyet ile dönmesi halinde şansını devam ettirmiş olacak. Dünya kupasına kalma yolunda en mühim karşılaşmalardan biri bulunan Ukrayna maçında alınabilecek bir mağlubiyet ise Dünya kupasına veda etmemize sebep olabilecek bir karşılaşma olacak. 2 Eylül 2017 tarihinde Ukrayna Türkiye maçı büyük ehemmiyet taşıyor.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR