“Türkiye’de formasını giyeceğim tek takım Fenerbahçe”

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) gruplarından Los Angeles Clippers’ta forma giyen Hidayet Türkoğlu, ligde 15 yılını tamamladığını söyledi.

NBA’de yapmak istediği hedefleri olduğuni ifade eden 36 yaşındaki Türkoğlu, “Hedeflerimi başardıktan sonra hedefim Türkiye’ye dönüp edindiğim tecrübeleri genç arkadaşlarla paylaşabilmek” dedi.

NBA’deki kariyerini başarı ile noktalamak istediğini altını çizen Türkoğlu, “Tam şeklinde bilmiyorum fakat 1000’e ulaşmak amacıyla 3 ya da 5 maç eksiğim kaldı. Bunu başarırsam NBA tarihinde ilk 100 içerisinde olacağım. Bu benim amacıyla aslında mühim bir başarı olur. Hazır basketbolu noktalamaya yaklaşmışken bu tür bir başarı elde etmek hem beni hem de ailemi fazla gururlandırır” diye konuştu.

“Türkiye’de formasını giyeceğim tek grup Fenerbahçe”

Türkoğlu, Türkiye’ye hangi tarihte döneceğinin şimdilik netleşmediğini fakat yakında dönmeyi planladığını paylaştı.

Gelecek planları yapması gerektiğinin farkında olduğunu ifade eden Türkoğlu, şu şekilde konuştu:

“Herkes benim ne kadar Fenerbahçeli olduğumu biliyor. 15 senedir Türkiye’nin her yönünden desteklenen biriyim. Hepsine ne kadar teşekkür etsem azdır. Umarım herkes beni anlayacaktır. Herkesin küçüklüğünden beri tuttuğu bir grup vardır. Eğer Türkiye’ye dönmek istersem formasını giyeceğim tek grup Fenerbahçe olur. Ancak Fenerbahçelilere de şu tarihte geleceğim diyemiyorum. Yetkililerle şimdilik bir görüşme yapmadım. Henüz ailem ve arkadaşlarımla şık zaman geçiriyorum. Organizasyonlara katılmaya çalışıyorum. Yaz uzun, inanıyorum ki kıymetli yetkililerle de oturup bir çözüm bulmaya çalışacağız. Neden olmasın, olmazsa da yaşam devam ediyor.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR