Ünlü Youtuber Cem Korkmaz intihar etti

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Recep İvedik 4 filminde oynayan ve filmde Survivor oyunuyla Recep İvedik’in takımında yer alarak oyunlarda Recep İvedik’in esprileriyle komik dialoglara sahne bulunan filmin sonrasında Youtuber şeklinde çoğu videolar yayınlamaya devam etmişti. Youtube’da yayınladığı videolarla bilinen, Cem Korkmaz’ın kendini astığı iddaa edildi. İlk şeklinde bunun bir şaka bulunduğu ve sosyal medyada dolaşan düzmece haberlerden biri bulunduğu düşünüldü. Ancak sonrasında çoğu ünlü isim ve ailesinin yaptığı açıklamayla Cem Korkmaz’ın aslında intihar ettiği meydana çıktı. Oyuncu Muhittin Korkmaz’ın oğlu bulunan Cem Korkmaz’ın cesedi polis ve savcı gerçekleştirdikleri incelemesinin sonrasında otopsi amacıyla Adli Tıp Kurumu Morgu’na götürüldü.

Cem Korkmaz’ı Evinde Arkadaşı Buldu

Şahan Gökbakar’ın başrolinde yer aldığı Recep İvedik 4 filminde de rol alan, oyuncu ve Youtuber Cem Korkmaz’ı gün süresince telefonla aramasına karşın ulaşamayan bir arkadaşı, akşam saatlerinde Selami Ali Mahallesi Yüksel Sokak’taki evine geldi. Edinilen bilgiye göre, anahtarla dairenin kapısını açan arkadaşı, Korkmaz’ı kalorifer borusuna iple kendini asmış şeklinde buldular.

Cesedi Adli Tıpta

Savcı ve polis vaka mahaline gelerek araştırmalarda yaptı. İncelemelerde, Cem Korkmaz’ın intihar etmiş olabileceğine dair belirtiler elde edildi. Korkmaz’ın cesedi net ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Arkadaşları Haberi Duyar Duymaz Evine Gitti

Oyuncu Muhittin Korkmaz’ın oğlu bulunan Cem Korkmaz’ın intihar ettiği haberinin yayılmasından sonra birtakım arkadaşları evin önünde yer aldı. Aynı evde bir devre birlikte kaldıklarını belirten oyuncu Osman Eren, arkadaşının öldüğüne inanamadığını belirtti. Cem Korkmaz’ın bildiği bir sorunu olmadığını ifade eden Eren, “Cem, sıkıntılarını herkesle paylaşacak bir adam değildir. Çok çenesi düşük bir adam değildir. İçinde yaşar sıkıntılarını. Kimseyi öyle fazla üzmek istemez, öyle bir adamdı. Psikolojisi mi bozuktu, bir şey mi neden oldu buna? Onu bilemiyoruz, içerisinde ne yaşıyordu bilemiyoruz” dedi.

Sosyal medya üzerinden yakışıksız yorumlar gördüğünü belirten Osman Eren, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Birazcık bilinen her insan amacıyla söylenen dedikodular gibi Cem’le alakalı dedikodular da yapılıyor. Arkadaşları da, ben de bundan fazla rahatsızız. Çok çirkin şeyler dönüyor bunla alakalı. Bu adam, 10 adet kedisiyle burada yaşayan, mahallelinin de tanıdığı biri. Evine gireni çıkanı da gizlemeyen biri. Çok çirkin şeyler duyduk. Videolarda ailesinin perişan durumunu fark edeceksiniz. Annesinin kendisini asmış bulunduğu gibi bir şey muhakkak yok. Kız arkadaşının neden bulunduğuyla ile alakalı bir şey de muhakkak bulunmamaktadır. Aynı vakitte gelişen zamanlarda bunun bu tür olmadığını fark edeceksiniz dedi.

CEM KORKMAZ KİMDİR?

1987 Bursa doğumlu Cem Korkmaz, ilk ve orta öğretimini Bursa’da tamamladıktan sonra Bursa Devlet Tiyatrosu’nda tiyatro eğitimi aldı. Ünlü Youtuber, sunucu ve oyuncu kimliği ile bilinen isim çoğu filmde, dizide ve reklamda rol aldı. Recep İvedik 4 filminde de Şahan Gökbakar ile aynı karelerde yer alan ünlü isim, A.R.O.G, Bekle Beni Yarın, Diğer Yarım, Bizim Ev gibi yapımlarda adını duyurdu.

Cem Korkmaz Kedilere Düşkündü

Komşularınca, kedilere düşkünlüğüyle bilinen Cem Korkmaz’ın evde ve sokakta beslediği kediler bir an olsun dairesinin penceresi önünden ayrılmaması ilgi çekti. Sokak kedileri yesin diye penceresinin önüde su ve mama bırakan Korkmaz’ın, kediler girip çıksın diye bir penceresini devamlı açık tuttuğu öğrenildi.

Can Yılmaz Haberi Doğruladı

Can Yılmaz, “Sevgili Muhittin abimizin oğlu Cem Korkmaz’ın intihar haberi maalesef doğru. Tanrı rAhmet eylesin. Yakınlarına sabır diliyorum.” dedi.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR