Volvo’nun Yeni XC90’ı Türkiye’ye Geliyor

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Yeni XC90, otomotiv endüstrisindeki en kapsamlı ve teknolojik güvenlik donanımlarını standart olarak sunuyor. Pakette “Yoldan çıkma koruma paketi” ve “Çarpışma anında otomatik fren özelliği” teknolojileri de var.

Yeni nesil XC90’nın ön emniyet kemerleri, yoldan çıkma durumunda yolcuların pozisyonlarını sabitlemek için sıkılaşıyor. Koltuk ve koltuk çerçevesi arasındaki enerji emilim özelliği, Otomobil sert bir zemine düşüş yaptığında ortaya çıkabilecek dikey güçleri yastıklıyor, böylece omurga yaralanmalarını engellemeye yardım ediyor.

XC90, sürücü bir araçla aniden karşı karşıya gelince otomatik fren yapma teknolojisine sahip dünyadaki ilk otomobil. Tüm otomatik frenleme fonksiyonlarını kapsayan “City Safety-Şehirde Güvenlik Sistemi”, yeni XC90’da standart. Sistem, hem gündüz hem de gece, otomobilin önündeki araçları, bisikletlileri ve yayaları kapsıyor.

Yeni XC90’ın iç mekanında, araç kontrollerinin kalbini oluşturan tablet benzeri dokunmatik ekran bulunuyor. Aracın ses sistemi de, 19 adet Bowers&Wilkins hoparlör ve 1400 watt’lık bir amfiden oluşuyor.

volvo-nun-yeni-xc90-i-turkiye-ye-geliyor

HİBRİT DE GELECEK

Yeni XC90, ilk etapta Türkiye’de 225 HP’lik 2.0 litre, 4 silindirli dizel motor ve 8 ileri otüomatik şanzımana sahip “D5 AWD” seçeneğiyle satılıyor.
Diğer bir alternatif ise, ilerleyen aylarda sunulacak “T8 Twin Engine” olacak. Hibrit teknolojili “Twin Engine”, 2.0 lt 4 silindirli supercharged ve turbo benzinli motoru, elektrikli motorla bir araya getiriyor. Her iki motorun oluşturduğu toplam güç ise 406 HP.

Yeni XC90, Türkiye’de 305 bin 390 TL’lik başlangıç fiyatıyla satılıyor.

SKODA’DA TAKAS AVANTAJI VAR

Haziran ayında Skoda modellerini satın almak isteyenler için fırsatlar var.
Markanın SUV segmentindeki temsilcisi Yeti ile Skoda’nın “amiral gemisi” konumundaki Superb, haziran ayında 2 bin 500 TL’lik takas indirimi desteğiyle satışa sunuluyor.
Geniş kabini, konforlu sürüş ve pratik özellikleriyle dikkat çeken Octavia’nın yanı sıra, Rapid Sedan ve Rapid Spaceback modellerinde ise 1.000 TL’lik takas indirimi uygulanıyor. Skoda’da, takas indirimlerinin yanı sıra Skoda Finans Vdf kredi kampanyası da kullanıcılara destek oluyor.

TATİL ÖNCESİ ÜCRETSİZ CHECK-UP HİZMETİ

Yaz tatillerinin başladığı şu dönemde, Skoda kullanıcılarına yönelik bir bakım kampanyası da uygulanıyor. Skoda araç sahipleri, Türkiye geneline yayılmış tüm yetkili servislerde geçerli kampanya ile 15 Haziran-15 Temmuz tarihleri arasında ücretsiz check up hizmetinden yararlanabilecek. Kampanyadan yararlanmak isteyen Skoda kullanıcıları, ayrıca Skoda orijinal bakım parçalarında, Castrol Edge Professional motor yağlarında ve servis işçilik ücretlerinde yüzde 20 indirimden de faydalanabilecek.

PEŞİN ALIMDA 3 BİN TL İNDİRİM

Renault, haziranda binek modellerinden birini satın alan müşterilerine, “0” faizli kredinin yanı sıra ilk taksiti 2016’da ödeme imkanını bir arada sunuyor.
Kampanya kapsamında “0” faiz, maksimum 15 bin TL kredi ve 15 ay vadeli ödeme seçeneğinde geçerli. Bu seçeneğin üzerindeki kredi taleplerinde, maksimum 48 bin TL ve 48 ay vade olmak üzere, müşteriler yüzde 1.03 faizden yararlanabiliyor. Kredilerin ilk taksit ödemesi, 2016 Ocak ayında. Haziranda diğer bir fırsat da, 18 bin TL ve 18 ay için sunulan “0” faiz. Ayrıca Kangoo, Master, Trafic hafif ticari araç modellerinde de, araç fatura tutarının “tamamı”na kredi imkanı sunuluyor.

FLUENCE İÇİN ÖZEL FIRSAT

Binek modellerden birini peşin satın almak isteyenlere de cazip indirimler var. Megane Sport Tourer ve Scenic’te 2 bin TL, benzinli Symbol ve Megane HB’lerde 1.500 TL, dizel Symbol, Captur, Clio HB ve Clio ST modellerinde 1.250 TL nakit alım indirimi mevcut.

Ayrıca Fluence modeline özel 24 ay vadeli 40 bin TL kredi için yüzde “0” faiz fırsatı bulunuyor. Belirtilen tutar ve vadeyi aşan kredilerde ise, 48 bin TL ve 48 ay vadeye kadar Maxxi Koruma ile yüzde 0.54, Maxxi Koruma olmadan da yüzde 0.59 faiz uygulanıyor. Ayrıca aracını takasa verip yeni Fluence alanlara ekstra 3 bin TL takas indirimi sunuluyor.

QASHQAI’YE 40 BİN TL KREDİ

Haziranda cazip kampanyalarını sürdüren Nissan Otomotiv, SUV segmentinin lideri Qashqai’nin tüm versiyonlarına özel, yüzde 0.89 faizli ve 20 ay vadeli 40 bin TL kredi fırsatı sunuyor. Bununla birlikte şehrin vazgeçilmezi olarak nitelediği Micra modeliyse, 12 bin TL’lik kredi, 12 ay vade ve yüzde “0” faiz fırsatıyla tüm Nissan yetkili satıcılarında sahiplerini bekliyor. 2015 model yılı Nissan Qashqai modelleri 68 bin 990 TL, X-Trail 101 bin 990 TL, Juke 52 bin 990 TL, Micra ise 40 bin 400 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR