Vücudunuza Göre Kıyafet Seçimi

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Kadın ve erkek modasını belirleyen kıyafetler genelde birbirinden değişik beden tiplerine göre üretilmektedir. Boy ve kilo değişiklıkları göz önüne alındığı beden tarzına göre kıyafet seçimi uygulamak isteyen her insan gibi şık görünmek öncelikli ölçüt haluna geliyor. Modanın trendlerinin belirlendiği defilelerdeki pek fazla manken size dilediğiniz manzaraden uzaklaştığınız sinyallerini verebiliyor. Bu halde şık görünmek amacıyla yapmanız gereken en mühim ismim yediklerinizin önüne geçemediğiniz anlarda gardırobunuza çekidüzen vermek olacaktır. Bugünkü kadınlarının en fazla şikayetçi bulunduğu konulardan biri bel ve Basen mekanlarındaki fazlalıklar. Vücut ağırlığı zayıf tespit edilen kadınlarda dahi görülebilen bu halle kafaya çıkmak adına kıyafetlerinizde üzerinize yapışan tasarımlar yerine fazlalıklarınızı gizleyebilecek modellere yer verebilirsiniz.

Basık modeller, açık renkli tonlar, üzeri desenli ve gözü yoran modeller yerine oldukça yalın ve rahat bir tarz yakalayabileceğiniz gibi tarzınıza da değişik bir yön verebilirsiniz. Bu hal erkek modasında da pek değişik sasenemaz. Erkeklerde meydana gelen göbek sorunu slim-fit modasına gölge aşağı çekerken her sene spor salonlarında harcanan zamanı de arttırıyor. Spor uygulamak sağlığınız amacıyla atacağınız en mühim ismimlardan bir tanesi. Fakat beden tarzına göre kıyafet seçimi uygulamak istiyorsanız siz de seçim edeceğiniz ürünlerde öncelikli şeklinde vücudunuzda rahatsız bulunduğunuz mekanları kapatmaya özen göstermelisiniz. Bu bağlamda vücudunuzu daraltıp şişman gösteren tasarımlar yerine koyu tonlara ve kış modasının vazgeçilmes bir trendi tespit edilen sweatlere gardırobunuzda yer ayırabilirsiniz.

Kadınlar ve erkekler amacıyla kıyafet seçiminde gidilecek yer de büyük ehemmiyet taşıyor. Genellikle kilo şikayeti tespit edilen ve abiye seçimi yapan kadınların abartılı bir manzara yerine oldukça yalın tasarımları seçim etmesi gerekmekte. Kilonun aşırısı kadar azlığı da bir sıhhat sorunu. Bu problemle karşı karşıya kalan bayanların tipinde değişik detaylara yer vermesi gerekiyor. Vatkalı ceketler, bedenu olmasından oldukça toplu göstermek adına uygulanan yanlışlardan biri şeklinde bilinmekte. Bunun yerine hem şık hem de çağdaş tasarımlardan maskülen bir hava yaratan ancak feminenliği de yanında getiren ürünlere öncelik tanıyabilirsiniz. Gardırobunuzda gerçekleştireceğiniz küçük değişikler tarzınız amacıyla görülmemiş bir şıklığın sinyallerini verecektir.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR