Yastık Modası Her Kadına Yakıştı ( sosyal medyadaki yastık modası)

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Son dönemin en popüler instagram akımlarının başında Quarantine pillow challenge geliyor. Bu akımın Türkçe karşılığı ise karantinada yastık akımıdır. Dünyada ve Türkiye’de birbirinden ünlü oyuncu, manken ve sosyal medya fenomeni vücutlarına kemer yardımı ile bir yastık bağlayarak çekindikleri fotoğrafları takipçileri ile paylaşmışlardır. Bu akım Türkiye de de oldukça kısa bir süre içerisinde popüler hale gelmiştir. Enis Arıkan, Şeyma Subaşı, Kerimcan Durmaz ve Duygu Özaslan gibi birçok ünlü isim de bu akıma dahil olarak çekindikleri yastıklı fotoğrafları sosyal medya hesaplarından takipçileri ile paylaşmışlardır. Bayan ile sizde karantina akımına katılabilirsiniz.

Yastık Modası Nedir?

Birçok ünlü ve sosyal medya fenomeninin kemer ile vücutlarına bir yastık bağlayarak çekindikleri fotoğrafları paylaşmaları ile birlikte ortaya çıkan akıma Quarantine pillow challenge ismi verilmiştir.

Türkçe olarak karantinada yastık akımı olarak bilinen bu akıma birçok ünlü isim de dahil olmuştur. Özellikle herkesin evde olduğu bu dönemde yastık akımı son derece ilgi görmüştür.

Yastık modasına katılmak için bir yastık almanız ve bu yastığı kemer yardımı ile belinize bağlayarak fotoğraf çekinmeniz yeterlidir. Yastık modası instagram ve twitter üzerinden binlerce etkileşim almıştır. Bu modanın seveni olduğu kadar sevmeyeni de vardır. Kadın ile yastık modası hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Yastık Modası Beğenildi Mi?

Yastık modası sosyal medya üzerinde oldukça beğenilen akımlardan bir tanesi olmuştur. Ancak her akımda olduğu için yastık modası akımının da beğenmeyenleri mevcuttur. Karantina yastık akımına oldukça kolay şekilde katılabilirsiniz. Bayan sosyal medyada bulunan tüm akımlara hakim olduğu gibi karantina yastık akımı konusuna da oldukça hakimdir.

Yastık modasına oldukça kolay şekilde sizde katılabilirsiniz. Yastık modasına katılmak için bir adet yastık ve bir adet kemere ihtiyaç duyarsınız. Bu şekilde siz de yastık modasına uyum sağlayabilirsiniz. Twiiter ve instagram içerisinde oldukça popüler olan bu yastık modası oldukça olumlu tepkiler aldığı kadar olumsuz yönde de tepkilerin odağı olmuş akımlardan bir tanesidir.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR