YAY Burcu 24 Temmuz 2015 Burç Yorumları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

oglak-burcu-7-mart Farklı çevreler ve saygın çevreler sizi destekleyecek. Eski projelerinizin üzerinde çalışırken ilginç değişiklikler yapabilirsiniz. Ayrıca yeni projeler yapabilir ve yakınlarınızın desteğini alabilirsiniz. Duygularınızın dalgalandığı bir gün… Fakat enerjiniz yüksek ve isteklerinizi gerçekleştirmek için büyük bir gayret gösterebilirsiniz. Yapıcı ve çözümleyici tavırlarınız ile hem karşı cinsi, hem de güçlü kişileri etkileyebilirsiniz. Ayrıca seyahatler enerjinizi yükseltecek. Seyahate çıkmayanlar ise hareketli bir gün geçirecekler.

Yay Burcu Genel Durum

Ev yaşamıyla ilgili süreçlerin gözünüzdeki önemlerini artıracağı bir gün geçirmeniz mümkündür. Mevcut sorunlara odaklanabilir, arabuluculuk etmeye yönelebilirsiniz.

Yay Burcu Kariyer Durumu

Ev yaşamıyla ilgili süreçlerin gözünüzdeki önemlerini artıracağı bir gün geçirmeniz mümkündür. Mevcut sorunlara odaklanabilir, arabuluculuk etmeye yönelebilirsiniz.
Yay Burcu Hurriyet Yorumu

Sosyal aktiviteler veya iletişim ağınızı genişletmenizi sağlayabilecek olaylar yeni kişilerle tanışmanızı sağlayabilir. Günlük burç Olaylara yenilikçi yaklaşımınız ileride size yardım edebilecek kişilerin dikkatini çekmenizi sağlayabilir. Kişisel gelişim projelerine ağırlık verin. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Merkür ve Satürn arasında oluşan olumlu açı, uzun vadeli düşünmeyi kolaylaştırıyor ve bu anlamda daha faydalı adımlar atmamıza yardım ediyor olacak birkaç gün için. Yapacağımız planlarda garantiyi ön plana alabilir, tedbirli ilerlemek isteyebiliriz. Resmi işlerle uğraşmak, matematiksel ya da bilimsel konulara eğilmek, işlerde disiplini ön plana çıkartmak eğilimlerinin artacağı beş günün içindeyiz. Daha aklı selim düşünebilir, ciddi ve olgun görüntümüzle girişeceğimiz işlerde istediğimiz sonuçları alabilir veya işleri kolayca tamamlayabiliriz. İlişkilerimizi doğru kullanacağımız günler. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel
Yay Burcu Milliyet Yorumu

Falınız:İş hayatınızda alacağınız desteklerle gününüzü çok daha rahat geçirebilirsiniz. Bugün alacağınız haberler gündeminizi etkileyebilir. Yeni kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Bugün arkadaşlarınızı sahiplenici davranabilirsiniz. Sosyal konular daha fazla ilginizi çekebilir. İlerleyen saatlerde keyfinizi yerine getirecek işlerle uğraşabilirsiniz.
Yay Burcu Sabah Yorumu

Karşılıklı ilişkilerinizde kişisel davranıyorsunuz.. Partnerinizin değişik düşünmesinden ve sizi yanlış algılamasından çekiniyor olabilirsiniz. Düşüncelerinizi karşı tarafa sivri bir dil kullanarak söylemeniz, istenmeyen tatsız olaylara neden olabiliyor. Bugün içsel hesaplaşmalarınız gündeme gelebilir. Beklentilerinizin sınırını çizme konusunda zorlanabilirsiniz.
Yay Burcu Vatan Yorumu

Bir arkadaşınızla ilgili bir sorun bugün sizin de canınızı sıkacaktır. Bütün iletişim çabalarınıza rağmen, sadece konuşan ve hiç kimseye kulak veremeyen kişiler, isteseniz de pek fazla destek olma şansı vermeyebilir.
Yay Burcu Posta Yorumu

Bugün sizin için ektiğinizi biçme zamanı. Bu sizi kariyer ve sağlık açısından özellikle sevindirecektir. Para durumunuz iyiye gidebilir. Geçmişle alakalı borçlarınızdan ötürü bir ihtarname almanız mümkün. Korku kapılarınızı artık kapatıyorsunuz.
Yay Burcu Takvim Yorumu

Duygularınız ve mantığınız arasında kuracağınız köprü şaşkınlık yaratıyor. Farklı yolları seçerek herkesten önce sorunları çözeceksiniz.
Günlük burç yorumları. 23 Temmuz 2015 Perşembe Yay Burcu Günlük Burç. Yay burcu 23 Temmuz 2015 Perşembe günlük burç yorumu.

YAY Burcu 24 Temmuz 2015 Yorumları,
24 Temmuz 2015 YAY burcu yorumu,
2015-07-24 YAY burcu yorumları

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR