YAY Burcu 28 Temmuz 2015 Burç Yorumları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

oglak-burcu-7-mart27 Temmuz 2015 Pazartesi Yay burcu günlük burç yorumları. Günlük burç yorumları bugün neler söylüyor? 27 Temmuz 2015 Pazartesi günü Yay burcu için nasıl geçecek? İşte burcunuza özel günlük yorumuz ve gazetelerden derlenen günlük burç yorumları:

Sevgili Yay, bu günlerde zorlansa da girişimde bulunmak ve kararlar vermekten ısrarla kaçınmamalısın. Sabır ve yaşlı kişilerin yardımını kabul etmelisin. Böylece ev içinde yaşanacak olan sorunları en aza indirmiş ya da geçiştirmiş olabilirsin. Gelecek günlerde geçici bile olsa rahata kavuşacaksın.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumları Hürriyet Yorumu

Birkaç gün için, ortam tartışmaları destekliyor ve uzlaşmayı zorlaştırıyor olabilir. Günlük burç yorumları Dolayısıyla, uzlaşılması gereken ya da anlaşma sağlanması gereken konularda ikna etmeniz gereken kişiler varsa zorlanabilirsiniz. Bu esnada inatçılık etmekten kaçınmak doğru olacaktır. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel
Yay Burcu Günlük Burç Yorumları Milliyet Yorumu

Sabah saatlerinde kendinizi dağılmış hissedebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeminizi meşgul edebilir. İmaj değişikliği için uygun zamanlar içindesiniz. Bedeninize ait konulara özen göstermelisiniz. İşlerinizde ilerleme kaydedebilirsiniz.
Yay Burcu Günlük Burç Yorumları Sabah Yorumu

Hayal kırıklıklarına karşı tedbirli olmalısınız. Yakın arkadaşlarınızın kişisel çıkarları yüzünden zarar görebilirsiniz. Yaşamınızın en hareketli ve hızlı günlerini yaşayacağınızı bilmelisiniz. Ortaklıklar konusunda istenmeyen küçük tartışmaların bozulmasına neden olacaktır. Enerjiniz güçlü ve çarpıcı. Kendinize güveniyorsunuz ve karşı cins üzerinde etkilisiniz.
Yay Burcu Günlük Burç Yorumları Vatan Yorumu

Hedef odaklı hareket etmekte zorlanacağınız bir şekilde başlayacak gün. Sabah saatlerinin, sizin dışınızdaki nedenlerden kaynaklanan karmaşasına çok fazla takılmayıp günün devamında daha net kararlar vermeye gayret edin.
Yay Burcu Günlük Burç Yorumları Radikal Yorumu

Bugün saat 01.43’de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte ilişkisi uzun süredir problemli devam edenler için, güç savaşlarının ve ego problemlerinin yaşanacağı bir yeni ay sözkonusu iken, bekar ve ilişkisi olmayan yalar için bu dönem yeni bir aşkı ve ilişkiyi başlatıyor olacak. Davalar, yurtdışı bağlantılı işler ve eğitim alanlarından fayda elde edeceğiniz hafta genelinde partnerinizin ve dostlarınızın iletişim şekli biraz canınızı sıkabilir. Sağlık konusunda mide problemlerine dikkat etmeniz gereken bu süreçte, problemli ilişkiler ayrılık kararı verirken, satürnün Venüs ve merküre olan uyumlu açısı hem maddi anlamda rahatlamanıza hem de bekar olanların yeni bir ilişkiye başlamasına sebep olacak. Yeniay haftasında hastalıklara karşı bünyenizi güçlendirmeniz gerekirken, küçük kazalara karşı da temkinli hareket etmeniz gerekmekte.
Yay Burcu Günlük Burç Yorumları Takvim Yorumu

Kartınız Yolculuk… Bugün kısa seyahatler size iyi gelecek. İş yerinizde ki yüksek performansınız izinli olmanıza neden olacak. Yeni ziyaretleriniz sayesinde sosyal çevreniz artacak.
27 Temmuz 2015 Pazartesi Yay burcu günlük burç yorumları. Günlük burç yorumunuz bugün neler söylüyor? 27 Temmuz 2015 Pazartesi günü Yay burcu için nasıl geçecek? Burcunuza özel günlük yorumuz ve gazetelerden derlenen günlük burç yorumları.

YAY Burcu 28 Temmuz 2015 Yorumları,
28 Temmuz 2015 YAY burcu yorumu,
2015-07-28 YAY burcu yorumları

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR