YAY Burcu 30 Temmuz 2015 Burç Yorumları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

oglak-burcu-7-mart29 Temmuz 2015 Çarşamba Yay burcu günlük burç yorumları. Günlük burç yorumları bugün neler söylüyor? 29 Temmuz 2015 Çarşamba günü Yay burcu amacıyla nasıl geçecek? İşte burcunuza hususi günlük yorumuz ve gazetelerden derlenen günlük burç yorumları:

Sevgili Yay, duyguların yanıltıcı parıltılarına kapılarak gerçeklerden uzaklaşıyorsun. Olayları derinlemesine inceleyip doğruluğunu araştırmalısın. Yalana dolana inanmamalısın. Bazı isteklerinden vazgeçebilirsin de. Çalışmalarındaki başarılar önüne gelen fırsatları değerlendirmene bağlı.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumları Hürriyet Yorumu

Ticari ya da sıhhatla alakalı konularda eski programların ya da yöntemlerin ve hem de alışkanlıkların istenilen neticeleri vermediğini görerek, görülmemiş ya da alışılmadık denebilecek yol ve yöntemler denemek isteyebileceğiniz günlerdesiniz. Günlük burç yorumları Bütün burçları aynı biçimde ilgilendiren ve kesinlikle okunması gereken gün geneli: Sorumluluklar ön planda. Halledilmesi gereken işler, görevler ve mesuliyetlar disiplin gerektirebilir. Gün ortamında karar alma yeteneğimiz yüksek. Öğle saatlerinde, insanlarla empati kurabilir, hiçbirşey beklemeden şefkatli yaklaşımlar içerisine girebiliriz ya da manevi başlıklı konular, dua etmek ya da spritüel alanlara ilgi göstermek amacıyla ideal saatlerde olacağız. Akşam saatlerinde ise, duygusal anlamda biraz baskı altında hissedebiliriz ya da rekabet içgüdümüz bizi hırçınlaştırabilir. Gücü doğru yönde kullanmak, manipülatif etkilere ilgi etmek gerekecektir. Günlük burcunuzu okurken, artan burcunuzun günlük yorumunu ilk önce okumalısınız. Hepinize eğlenceli günler, sıhhat ve sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel
Yay Burcu Günlük Burç Yorumları Milliyet Yorumu

Maddi kaynaklarla alakalı ilerlemeler yaşayabilirsiniz. Bütçeleme uygulamak ve harcamalarınızı düzene sokmak sizi rahatlatacaktır. İş hayatınızda mesul olduğunuz hususları oldukça güzel duruma getirmek amacıyla çalışabilirsiniz. Gün içerisinde diğerlerinden alacağınız desteklerle oldukça rahat ilerleyebilirsiniz. İşlerinize ciddiyetle yaklaşacaksınız.
Yay Burcu Günlük Burç Yorumları Sabah Yorumu

Aklınızda devamlı kendinizi aşma ve mantıklı yönlerinizi kullanma içgüdüsü yatıyor. Atılımlarınız ve hedefleriniz konusu ile alakalı isabetli davranışlar içerisindesiniz. Bugün mesuliyet duygusu içerisinde hareket ediyor ve değer yargılarınızı gözden geçirmek istiyorsunuz. Zor olanı seçmek sizin tarzınız ve sabırlı yönlerinizi meydana çıkarmalısınız.
Yay Burcu Günlük Burç Yorumları Vatan Yorumu

Para konusu ile alakalı bir fedakarlık etmeniz birilerinin imdadına yetişmeniz beklenebilir bugün. Gidenin yeri dolmasa da manevi tatmini sizi mutlu edecek. Fakat bu gibi bir hali zor elde etme aracı şeklinde kullanmaktan kaçının.
Yay Burcu Günlük Burç Yorumları Radikal Yorumu

Gün süresince zekanız ve etkileşim becerilerinizle ön planda olacağınız, aile büyükleriniz ve sizden yaşça büyük şahıslarla ilişkilerinize vakit ayırabileceğiniz, duygusal şeklinde titiz ve alınganlığa açık bir gündesiniz.
Yay Burcu Günlük Burç Yorumları Takvim Yorumu

Her şeye bir bahane bulup sert rüzgarlar estirebilirsiniz. İlgilenmeniz gereken oldukça ciddi konular varken lüzumsuz yere kırıcı olmamalısınız.
29 Temmuz 2015 Çarşamba Yay burcu günlük burç yorumları. Günlük burç yorumunuz bugün neler söylüyor? 29 Temmuz 2015 Çarşamba günü Yay burcu amacıyla nasıl geçecek? Burcunuza hususi günlük yorumuz ve gazetelerden derlenen günlük burç yorumları.

YAY Burcu 30 Temmuz 2015 Yorumları,
30 Temmuz 2015 YAY burcu yorumu,
2015-07-30 YAY burcu yorumları

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR