Yıldız Tilbe Akıl Hastanesine Yattığını Açıkladı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Bir gazetenin haftasonu eki için Ayşe Arman ile röportaj yapan Yıldız Tilbe, samimi açıklamalarda bulundu. İşte Tilbe’nin sırlarını açtığı o röportaj:

“EVLİ ADAMA AŞIK OLDUM, KANSER OLDUM”

Kendinden memnun musun?: Genel olarak evet. Kişisel memnuniyetsizliklerim var tabii, “Az ye!” diyorum, çok yiyorum, “Beş tane iç şu mereti!” diyorum daha fazla içiyorum. Ama onun dışında kendimle barışığım…

Bir dönem kanserle boğuştun?: Evet, boğuştum. Âşık oldum hayatım, köpek gibi. Adam evli çıktı, benim değildi. Çok üzüldüm. Ölüyordum. Şaka değil! Onu düşündüğüm zaman içimde bir şey vardı büyüyordu, hissediyordum. Bir gittim hasta çıktım, iyi mi? Hastaneye yattım, düşünmemeye çalıştım, attım attım o içimdeki kötü şeyi elimden geldiğince. Sonra adamı unuttum, rahatladım Allah’ıma bin şükür. Âşık oldum mu, çok derin yaşıyorum aşkı. Yine öyle sevebilirim. Ama kimseyi öyle sevmek istemiyorum.

“BOYU DEVRİLSİN!”

Adam n’aptı peki?: Boyu devrilesice, n’apacak? Evine döndü her evli erkek gibi. Evli erkekler, bekâr erkeklerden daha cüretkar ve cesaretli kadınlara karşı. Ve daha yalancılar… Adam hem sevgilisini mahvediyor hem karısını… Sonra hiç bir şey olmamış gibi evine dönüyor.

Aşksız kalmak koymuyor mu sana?: Oluyorum ara sıra âşık. Ama platonik. Fakat çok kıskancım. Birini beğeniyorum diyelim uzaktan. Adamın onu beğendiğimden haberi bile yok. Ben ise, onun beni aldatma ihtimali üzerine, onu öldürme planları kurmaya başlıyorum. Düşün yani! Normal olmadığım kesin!

yildiz-tilbe-akil-hastanesine-yattim-akilli

“BALIKLI RUM’A YATTIM, AKILLI ÇIKTIM”

Sen hiç terapiye falan gittin mi?: Ben üç kere Balıklı Rum’a, iki kere Lape’ye yattım yavrum. Ama akıllı çıktım Allah’a bir şükür!

Ne diyor terapistler bunları anlatınca?: Terapistle böyle konuşmuyorum tabii. Kucağımda bir kutu mendil ağlıyorum. Zaten artık terapiye de gitmiyorum. Ne anlatacağım terapiste? Ne diyeceğim? Ya da o bana ne yapabilir? Ne der de beni sakinleştirir? İnsan, yalnız şu hayatta. Kim olursa olsun, derdi ne olursa olsun, kendi başına halletmek zorunda.

“İNSANLAR İNTİHAR ETMESİN DİYE PİYASAYA SÜRMEDİM”

Şarkı sözlerinde duygu sömürüsü yaptığını iddia edenlere verdiğin cevap ne?: Yok ya, hepsi gerçek onların. Bazıları o kadar gerçek ki söylemiyorum. İnsanlar intihar etmesin diye piyasaya sürmediğim şarkılarım var. Hep attım onları. Âşık olduğum dönem yazmıştım. Ağır duygular, kavramlar. Baktım, ben dayanamıyorum. E gençler var. 14-15 yaşında. Deli yaşıyorlar. Onlara iyi gelmez diye attım.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR