Yumuşak Bir Pirzola Pişirmenin Püf Noktaları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Gerçek pirzola doğal olarak yetişmiş ve üretilmiş etleri ifade eder. Pirzola, etin en lezzetli tarafıdır. Palivor Çiftliği olarak çiftliklerimizde doğal olarak beslenen, gezen hayvanlardan ürettiğimiz sağlıklı, organik ve hijyenik gerçek pirzola lezzetlerini size sunmaktan mutluluk duyarız. Yağlı ve lezzetli bir et olan pirzola hem tavada, hem fırında hem de mangalda pişirebileceğiniz bir özelliktedir. Dana pirzola, dananın sırt bölümünden alınan bir ettir. Diğer pirzola çeşitlerine kıyasla dana pirzola yağlı bir ettir. Bu sebeple de en lezzetli etlerin başında gelir. Sırttaki yağ, pirzolaya da işlemektedir. Pirzola et çıkarılırken kaburga kemikleri ile beraber kaburganın çevresindeki etlerin düzgün şekilde sıyrılması yumuşak, lezzeti ve damağınızda tadını bırakacak bir lezzet elde etmeniz önemlidir. Pirzolanın en ideal pişirme yöntemi ızgara tava olur. Fırında ve mangalda da pişirilmesi de söz konusudur. Pirzolanın lezzetli olması için tek dikkat etmeniz gereken husus, etin lezzetli olmasıdır. Palivor Çiftliği’nden sizlere her zaman en lezzetli etleri sunmaktan da mutluluk duyarız. İstanbul için aynı gün teslimat sayesinde sizlere her zaman en taze etleri sunmaktayız.

Kuzu Pirzola

Kuzu pirzola da oldukça lezzetlidir. Ancak kuzunun lezzetli olması için doğal ve taze olması gerekmektedir. Tamamen hijyenik koşullarda üretilen lezzetli ve taze kuzu pirzolalar ile misafirleriniz ya da kendiniz için ziyafet çekebilirsiniz. Kuzu pirzola, kasaplık olan ve doğal olarak yetişen, beslenen hayvanların omurgalarının iki yanındaki bölge ve bu bölgedeki dilimlerden çıkarılan kaburgalıettir. Bundan dolayı da güvenilir yerlerden satın almanız gerekmektedir. Pirzolalık et, kuzunun sırtındaki ön bölümünden sizlere sunulur. Bu alanın tamamı bütün olarak da pişirebilirsiniz. Ancak en lezzetli hali kaburga kemiklerinin tek tek tavada kısa sürede pişirilmesidir. Pirzolalar kemikli ya da kemiksiz şekilde sizlere sunulabilir. Kuzu pirzola bununla beraber Türk tarifleri arasında en eski ve köklü lezzetlerin başında gelmektedir. Doğru şekilde pişirilmesi durumunda kuzu pirzolanın lezzeti damaklarınızda Palivor farkını yaşatacak.

Dana Pirzola

Dana pirzola ya da kuzu pirzola için Palivor Çiftliği her zaman en sağlıklı, organik ve hijyenik ürünleri hem siz hem de aileniz için sunmaya devam ediyor…

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR