Değer Verdiğiniz İnsanlara Hakiki İnci Kolye Hediye Edebilirsiniz

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Eski çağlardan bu yana inci rağbet gören bir taş olarak karşımıza çıkar. Geçmişe bakıldığında incinin ayrıcalıklı ve zengin sınıflar tarafından kullanıldığını görebiliriz. İnci maddesinin insanın ruhunu temizlediğine ve kötü enerjilerden uzak tuttuğuna dair inanışlar günümüzde de devam etmektedir. Az bulunan bir madde olmasından kaynaklı da oldukça rağbet görmektedir. Hakiki inci kolye hem estetik açıdan hem de enerji açısından insanı besleyen bir aksesuar olarak karşımıza çıkar. Özellikle son zamanlarda inci kolye popüler olmaya başlamıştır. İnsanlar gündelik kombinlerinde dahi inci kullanmaya özen gösterir hale gelmişlerdir. Modanın değişmesi ve gelişmesiyle beraber inci kolye de yeniden popülerliğini arttırmıştır.

Gerçek İnci

Gerçek inci ve sahte inci arasında pek çok fark bulunmaktadır. Gerçek incinin maliyetinin pahalı olmasından kaynaklı olarak imitasyonları veya muadilleri de üretilmiştir. Gerçek inci ve sahte inci arasındaki farklı anlamak son derece kolaydır. Bu farkın anlaşılması için yapılması gereken inciyi bir bıçak yardımıyla yaklaşık beş dakika kadar kazımaktır. Kazınma işleminden sonra kazılan yeri elinizle sildiğinizde herhangi bir tahribat yoksa gerçek inci olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz. Gerçek incinin en bilinen özelliği kesici aletlerle müdahale edildiğinde formunu olduğu gibi korumasıdır. Fakat imitasyonlarda kesilmeler ve çizikler oluşmaktadır.

Gerçek İnci Kolye

Gerçek inci kolye son zamanlarda kadınlar tarafından sıklıkla tercih edilen aksesuarlar arasındadır. Estetik görselliğinin yanı sıra rahat kullanıma sahip olması ve her zaman kullanılabilir olması şıklığı yansıtan takılar olarak karşınıza çıkmaktadır. Fakat inci pahalı bir madde olduğu için maliyetlerin de yüksek olduğunu belirtmeliyiz. Gerçek inci kolyeler malzemesine, işçiliğine, ağırlığına ve modeline göre değişiklik gösterir. İstediğiniz kriterleri belirleyerek seçimlerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz.

İnci Kolye

İnci kolye modanın yön değiştirmesiyle beraber yeniden gündeme gelen aksesuarlar arasındadır. İnci kolye kadınlara doğal bir güzellik katmanın yanı sıra kullanım açısından da kolaylıklar sağlamaktadır. Ayrıca seçeneklerin çoğalmasından dolayı da klasik ve spor kombinlere uyum sağlayacak modelleri de bulunmaktadır. Aradığınız kriterlere bağlı olarak pek çok model arasından seçiminizi rahatlıkla yapabilirsiniz.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR