En Trend Tasarımlar Bu Adreste

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Güzel ve hoş bir görünüm elde etmenin yanı sıra son yıllarda en çok merak edilen konular arasında. En modern tasarımları konusu 30 yıllık tecrübesi ile dünya standartlarında abiye elbise üreten marka abiye modelleri denildiğinde akla ilk gelen firmalardan bir tanesi olmayı başarmıştır. Türkiye Çorlu’da kurulmuş fabrikaları ile hizmet vermektedir. Seçkin firmalar için vazgeçilmez hale gelen marka moda kavramını her alanda hissettirmektedir. Özellikle abiye modelleri denildiğinde akla ilk gelen markalardan biri haline gelmiştir.

Uzun yıllardır sektörde deneyimini konuşturan marka Pierre Cardin markasının Türkiye’de ve diğer 8 ülkede tek abiye elbise lisansörü konumundadır. Yüksek gece grubu için oluşturmuş olduğu kaliteli markalarla Pierre Cardin adından söz ettirmekte bu ürünlerin yanı sıra orta ve alt gelir grubu için de uygun fiyatlı özel markalı ürünler oluşturmaktadır. Türkiye’de önde gelen mağazalarda ve e-ticarette önce firmalarda bu marka ürün tedariği ile gerçekleştirmektedir.

Abiye konusunda kendini geliştiren ve kendi tasarımlarının yanı sıra müşterilerin talep ettiği tasarımları da üretim üretmektedir. Carmen tasarımcıları dünya trendlerine uygun ürünler oluşturmaktadır. Firmanın ihtiyaç duyduğunuz alanda size özel tasarımlar oluşturulmasını talep edebilirsiniz. İdeal fiyatlarla kaliteli ürünlere sahip olabileceğiniz bu markada benzersiz fırsatlar ve ideal fiyata satın alma imkanı sizleri bekliyor. Üstelik markanın ürün tedariği sağladığı kadın yaş aralıkları da oldukça geniş. Her yaşlar kadına hizmet veren tasarımlar bu adreste bulunmaktadır.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR