Evliliğin En Güzel Sembollerinden Biri Olan Beştaş Yüzük Modelleri

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Evliliğe adım atmanın en güzel yanlarından biri de alınan yüzük modelleridir. Hem şık olması hem kaliteli olması hem de manevi açıdan çok büyük bir anlam taşıması gerekir. Amor Pırlanta farkıyla sunulan yüzük modelleri ile sevdiğiniz kadını hem gururlandırabilir hem de parmaklarınıza yakışacak en güzel modelleri bulabilirsiniz. Son derece titiz bir şekilde işlenen ve beş taş ya da tek taş şekilde farklı birçok tasarıma sahip olan bu modeller ile evliliğin en güzel sembollerinden birini almış olursunuz. Beş adet pırlanta taşın aynı boyutta ya da farklı boyutlarda kesilerek ve işlenerek yan yana gelecek şekilde yüzüğe kondurulması, kendine has bir tarz oluşumuna olanak sağlar.

Beştaş

Kadınlar için evliliğe adım atmak yüzüğün parmağa takılmasıyla başlar. Bu özel anı ölümsüzleştirmek ve ömür boyu bu güzel anıyı yaşatmak kalitesiyle ve eşsiz görüntüsü ile dikkat çeken yüzükleri tercih etmekle mümkün olacaktır. Beştaş modelleri ile her geçen gün daha fazla tercih edilen ve tüm parmak boylarına yakışan modellerdir. Beş adet aynı boyuta sahip taşın yan yana ya da arka arkaya konumlandırılarak tasarlandığı bu modeller evlilik tekliflerinde oldukça geçerli modellerdir.

Beştaş Yüzük

Ön kısmında beştaş yüzük arka kısmında tektaş yüzük şeklinde tasarlanan modeller de sevilerek kullanılıyor. Kadınlar için hem estetik açıdan önemi büyük olan hem de manevi açıdan rolü oldukça önemli olan yüzük modelleridir. Aynı boyutta kullanılan taşların karatları da aynıdır. Bütçenize en uygun karatlı modelleri şık görüntüsüyle ve tüm parmaklara uyum sağlayan numaralarıyla temin edebilirsiniz.

Pırlanta Beştaş Yüzük

Tamamen gerçek pırlanta beştaş yüzük şeklinde tasarlanan yüzük modelleri ise evliliğin habercisi olmaya hızla devam ediyor. Zarafeti, manevi değeri ve kaliteyi tüm tasarımıyla üzerinde taşıyan bu yüzük modelleri ile sevdiğiniz kadınları mutlu etmek artık çok daha kolay. Aynı zamanda evlilik teklifinin yanı sıra doğum günü ve yıldönümü gibi özel günlerde de hediyelik olarak hiç düşünmeden temin edebileceğiniz yüzüklerdir. Fiyatları ise bütçenizi hiçbir şekilde zorlamaz.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR