Frozen Face Ameliyatsız Yöntem

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Cilt özellikle kadınların hassas olduğu fakat erkeklerin de dikkat ettiği bir husustur. Cildiniz ne kadar sağlıklı görünürse sizin de yaşınız o kadar genç gözükecektir. Bunun için insanlar genç yaştan itibaren cilt bakım ürünleri kullanırlar. Bu ürünler bir yere kadar cildin kırışmamasını, nemli kalmasını sağlar fakat bir süre sonra tam olarak yeterli olmaz.

İşte bu tür durumlarda siz de Daisy Poliklinik’e gelerek tedavi olabilirsiniz. Bizim en büyük artılarımızdan bir tanesi de Frozen Face yöntemini kullanmamızdır. Yani cildinize herhangi bir şekilde iğne batırmadan, ameliyat etmeden cildinizdeki kırışıklıkları giderir ve daha birçok sorunu ortadan kaldırırız. Sadece 4-8 seans aralığında cildiniz pürüzsüz bir görünüme kavuşacak.

Ameliyatsız Gıdı Yok Etme

Gıdı erkek, kadın genç, yaşlı fark etmeden herkesin sıkıntı yaşadığı bir durum olabilir. Toplumda genel olarak kilolu insanlarda gıdı oluşur diye bir düşünce hakimdir. Tabii ki kilolu insanlarda görülme olasılığı daha yüksek olsa da Daisy Poliklinik’e gelen birçok zayıf kişide de bu tür durumlar meydana gelebiliyor.

Bu gıdının yok olması aslında çok basit. Biz tamamen ameliyatsız bir şekilde gıdıları ortadan kaldırıyoruz. Ameliyatsız gıdı toparlama için dünyanın birçok kliniğinde de uygulanan yöntemleri başarılı bir şekilde uygulayarak ağrısız bir şekilde bu problemi ortadan kaldırıyoruz. Kolajen artırımını ultrason ve radyofrekans yöntemiyle artırıp bu bölgenin daha diri ve toplu gözükmesini sağlıyoruz.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR