Proje Global Karayolu Taşımacılığı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Proje Global olarak uzun yıllara dayanan sektör tecrübemiz ile Karayolu Taşımacılık hizmetleri konusunda uluslararası karayolu taşımacılığı firmaları arasında öne çıkmaktayız.

Uluslararası Karayolu Nakliye ve Parsiyel Nakliye hakkında bilgi almak istiyorsanız:
Telefon : +90 324 336 33 34

GSM : +90 546 831 74 71
E-mail: info@projeglobal.com

Uluslararası karayolu taşımacılığında güçlü alt yapımız ile tüm Balkan Ülkeleri, Asya-Btd, Avrupa ve Ortadoğu ülkelerine en iyi şekilde lojistik hizmet vermektedir.

Seçkin acente ağı ve müşteri merkezli bakış açımızla sektöründe hızlı ve kaliteli hizmetler sunmaktayız.

Proje Global, güçlü altyapısı sayesinde uluslararası karayolu taşımacılık hizmetini müşterilerine en iyi şekilde yansıtıyor. Lojistik alanında hizmet veren Proje Global, karayolu taşımacılık hizmetini başta Balkan ülkeleri olmak üzere Avrupa, Asya ve Ortadoğu ülkelerine sunuyor. Müşteri memnuniyetine önem veren şirket, yük ve kargoları belirtilen adreslere en hızlı ve güvenilir bir şekilde taşıyor. Acente ağı bakımından oldukça güçlü olan Proje Global, yük taşımacılığını profesyonel bir şekilde yaparak güvenilirliğini sektör içerisinde göstermeye çalışıyor.

Proje Global’in sahip olduğu acente ağı sayesinde yük ve kargolarınızı istediğiniz lokasyona gönderebilirsiniz. Ülke ve bölge ayrımı yapmayan şirket, standart yük taşımacılığının yanı sıra Gabari dışı ağır yüklerin de taşımasını yapmaktadır. Proje Global ile iletişime geçerek yük taşımacılığı için uygulanan prosedürler hakkında bilgi alabilirsiniz.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR