Sağlığın Tanımı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

SAĞLIK terimi; Bedensel her hangi bir organın, hücrelerin, kemiklerin hastalıklı olmamasıdır. Bu ic organlarda olabileceği gibi kemik veya vücudun dış yapısı veya psikolojik SAĞLIK da olabilmektedir.

 sağlık haberleri alanı çok çeşitlilik arz etmektedir. Bir bireyin gün içerisinde mutlu huzurlu ve kaliteli bir zaman geçirilebilmesi için SAĞLIKLI  bir bedene sahip olması çok önemlidir. Bedendeki her hangi bir rahatsızlık kişinin tüm hayatını alt üst edebilir.

SAĞLIK DEDIGIMIZ ZAMAN ;yalnızca bireysel sağlık akla gelmemelidir.Toplusal sağlık da her birey için çok önemlidir. Toplumun geçirdiği zor şartlar, iklim koşulları savaşlar ve şuan gündemde olan Korona olayları da toplumsal sağlığı etkileyen faktörler arasında yerini alır.

SAĞLIK;,Yalnızca insanlarda değil hayvanlarda da  önemli bir faktördür. Hayranlarda tıpkı insanlar gibi mutsuz ve huzursuz olurlar.Insanlardan bir farklı olarak sıkıntılarını dile getiremezler. O yüzden  hasta bir hayvanı gördüğümüz zaman ona yardımcı olabilmek insanlık görevimizdir. Yada hayvanın sağlığını bozacak şeyler sağlık yapmaktan kaçınmak yine bize düşen insani bir sorumluluktur.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR