Soğuk Lipoliz Fiyatları Neye Göre Belirleniyor?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Bölgesel incelme sağlamak için kullanılan soğuk lipoliz uygulamasını başarılı bir şekilde uygulayan CoolClinic sayesinde istenmeyen yağlardan kurtulmak artık çok kolay! Soğuk lipoliz hakkında bilinmeyenleri CoolClinic’e sorduk ve cevapları sizin için derledik. Detaylar haberimizin devamında…

Hareketsiz yaşam ve sağlıksız beslenme sonucu kadın ve erkeklerde kilo sorunu gün geçtikçe artmaktadır. Vücudumuzun belli kesimleri diğer bölgelere göre daha fazla yağlanmaya müsaittir. Karın, kalça, basen ve gıdı bölgelerinde oluşan yağlanmalar insanları bu bölgedeki yağlardan kurtulmak için çareler aramaya itmiştir. Gelişen teknolojik faaliyetler sonucunda bu bölgesel yağlanmalara daha kısa yoldan çözüm bulmaya yönelik coolsculpting adı verilen soğuk lipoliz uygulaması ortaya çıkmıştır. Peki soğuk lipoliz nedir? Bu sorunun cevabını öğrenmek için haberimizin devamını dikkatle okumanızı tavsiye ederiz…

Bölgesel İncelme İçin Ne Yapmak Gerekir?

Diyet veya sporla incelmek için uğraşmak uzun vakitler gerektirir. Zayıflamak için bu yöntemleri kullanan insanların yüksek iradeye sahip olmaları gerekir. Çoğu zaman bu iradeye sahip olan bireyler bile bunun sonuçlarını istedikleri şekilde alamayabilirler. Bu dertten muzdarip olan kişiler çareyi yeni yöntemlerde ararlar. Bu yeni yöntemler de estetik ameliyatları veya cihaz teknolojileridir. Bu yöntemler ile bireyler bölgesel yağlarına kesin olarak çözüm bulma imkanına sahip olurlar.

Bölgesel İncelme İçin Ameliyat, Tek Çare Mi?

Vücudunun belli yerlerinde bölgesel yağlanmaları mevcut olan kişiler bu görüntüden kurtulmayı isterler. Bunun için liposuction adı verilen ameliyat yöntemlerine başvururlar.  Bu ameliyatı olan birçok insanda görsel olarak sonuçların başarılı olmasına karşın, ameliyat sonrasında vücudun bazı yerlerinde çukurlaşmalar görülebilir. Aynı zamanda bu ameliyatlar için bıçak altına yatan insanların belli meblağlar ödeyip almak istedikleri sonuçlar için uzun süre beklemeleri gerekmektedir. Ameliyat sonrası işlem yapılan bölgelerin iyileşme süresi, çekilen ağrılar ve oluşabilecek komplikasyonlar bu işlemin risk faktörünü ortaya koymaktadır. Bu sebeplerden ötürü; bölgesel incelme için ameliyat olmanın risklerini bilen veya ameliyat olmaktan korkan bireyler bu seçeneği asla düşünmemektedirler.

Soğuk Lipoliz; Liposuction Alternatifi Mucize Yöntem

Soğuk lipoliz nedir? sorusuna verebileceğimiz en iyi cevap vücudun bazı bölgelerinde oluşan yağ hücrelerinin soğuk teknolojisi ile beraber parçalanıp vücuttan atılmasıdır. Coolsculpting adı verilen bu işlemle bölgesel yağlanma sorunu yaşayan kişilerin kısa sürede ağrısız bir biçimde yağlardan kurtulması amaçlanmıştır.

Harvard Üniversitesi uzmanlarınca geliştirilen bu teknoloji, 2009 yılından FDA onayı almıştır. Tüm dünyada uygulanan coolsculpting işleminin Liposuction ameliyatına göre daha makul ücretlere yapılması, tek seansta dahi etkili ve hızlı sonuçlar vermesi, anesteziye gerek kalmadan ağrısız bir şekilde yapılması gibi avantajları dolayısıyla sıklıkla tercih edilebilen bir işlem haline gelmiştir.

Eğer siz de bölgesel yağlarınızdan kolay bir şekilde kurtulmak istiyorsanız CoolClinic’in gelişmiş teknolojili soğuk lipoliz cihazı ile sunduğu bu uygulamadan yararlanabilirsiniz.

Soğuk Lipoliz Nasıl Yapılıyor?

Soğuk lipoliz nedir, nasıl yapılır? diye sorarsanız, bölgesel yağlanmanın mevcut olduğu yerdeki yağ hücrelerine verilen ısı ile bu yağlar ani bir şekilde dondurularak vücuttan atılması işlemidir. Hiçbir cerrahi müdahale olmadan deri üzerinde seyir eden bu soğuk lipoliz işlemi son derece acısızdır. Bu yönüyle işlem sonrası günlük hayata dönmenin önünde hiçbir engel bulunmamaktadır. Bölgenin temizlenip, jel ped yerleştirilmesiyle işlem başlar.

Soğuk Lipoliz Fiyatları Neye Göre Belirleniyor?

Soğuk lipoliz işleminin ücretleri uygulanan seans sayısına göre değişiklik göstermektedir. İşlemin yapıldığı sırada uzmanın görüşüyle beraber bu seanslar belirlenir. Bazı bölgeler tek seansta hallolurken, bazı bölgelere birden çok seans gerekebilir. Yağ dokusu fazla olan bireylerin ekstra seans yaptırmalarına ihtiyaç duyulmaktadır. Seanslar arası bekleme süresi 3-6 ay arası değişmektedir.

Fiyatlardaki değişmeyi sağlayan diğer ölçüt de bölge sayısıdır. Uygulama yapılacak bölge sayısına göre seans ücretleri belirlenir. Bu nedenle hemen CoolClinic’i arayın ve soğuk lipoliz randevusu alarak fiyat bilgisini uzmandan alın!

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR