Tesettür Elbise Modelleri

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Bakımlı görünmek isteyen bayanlar tercihlerini yeni sezonda da elbiselerden yana kullanmaktadır. Hem tesettürü hem de şıklığı bir arada isteyenlerin seçimi olan sitemiz modaya uygun renklerde elbise üretmektedir. Tesettür elbise modellerinde doğru kombinlerle eşsiz tasarımlar yapmak mümkün. Elbise modellerimizin üzerine gelindiğinde beden seçenekleri de sunulmaktadır.

Renkli Elbise Modelleri

 Elbiselerin kollarında volanlı detaylar yer almaktadır. Genişleyen kol detayı elbiselerin daha şık görünmesini de sağlamaktadır. Günlük olarak rahatlıkla giyilebilecek elbise modellerinin omuz kısmında da dökülen yapılı modeller sıklıkla tercih edilmektedir. Tesettür elbise modelleri tarzı ile de son derece kullanışlıdır. Fiyonk kemerli elbiseler de detay çıkarılabilir özelliğe de sahiptir. Bordo, mercan elbiselerin kemer kısmında gold detaylar sunulmaktadır.

Şık Tesettür Elbise

Düz ve sade kumaştan üretilen elbiselerin kol kısımlarında genişleyen yapı tercih edilmiştir. Tesettür elbise modellerinin kol kısmında deri detaylar, omuz kısmında dantelli yapı hakimdir. Tesettür elbise modellerinde modern detaylar omuz, kol kısımlarında yer alıyor. Şık tesettür elbise modellerimiz www.markatesettur.com adresinde bulunmaktadır.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR