Yutulabilir Mide Balonu

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Yutulabilir mide balonu nedir? Yutulabilir mide balonu ne işe yarar? Yutulabilir mide balonunun herhangi bir riski var mıdır? Yutulabilir mide balonu kilo verdirir mi ya da yutulabilir mide balonu ile bir ayda kaç kilo verilir? Gibi pek çok soru sorulmaktadır.

Kilo problemi için son yapılan çalışmalarda hızlı bir şekilde kilo vermek ile ilgili en kolay çözüm yolu olarak tercih edilen yutulabilir mide balonu, son zamanlarda oldukça popüler bir kilo kontrolü yöntemidir. Yutulabilir mide balonu ile ilgili bir takım detaylar paylaştığımız bu yazımız yutulabilir mide balonu taktırmayı düşünen kişiler için oldukça faydalı olacaktır.

Yutulabilir Mide Balonu Ne Demektir?

Yutulabilir mide balonu ne demektir? Bu uygulamayı ilk kez duyanlar içi yutulabilir mide balonunu en kısa ve anlaşılır haliyle açıklayacak olursak midede şişmesi için ağız yoluyla alınan bir haptır diyebiliriz.

Yutulabilir Mide Balonu Nasıl Takılır?

Yutulabilir mide balonu nasıl takılır? İlk önce mideye ulaşması için ağızdan bir hap yutturulur. Daha sonra endoskopi yapılarak bu hap midede bir balon şeklinde şişirilir.

Yutulabilir Mide Balonu Kim Tarafından Takılır?

Yutulabilir mide balonu kim tarafından takılır? Bu işlemi mutlaka bir mide doktoru yapmalıdır. Endoskopi yapılacağı için uzman tarafından yapılması çok önemlidir.

Yutulabilir Mide Balonu Fiyatı Nedir?

Yutulabilir mide balonu fiyatı nedir? 5 ile 15 bin arası değişmektedir.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR