Işık Dolgusu ile Canlı ve Parlak Görünüme Sahip Olabilirsiniz

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Sağlıklı ve güzel bir cilde sahip olmak özellikle de kadınların her zaman üzerinde durdukları konulardan biri olarak ön plana çıkmaktadır. Çünkü ilk zamanlarda oldukça canlı ve parlak bir görünüme sahip olan cilt, dış etkenler ve ilerleyen yaş ile beraber sahip olduğu özellikleri kaybetmeye başlayacaktır. Bu durumda ise insanların büyük bir kısmı ışık dolgusu Ankara ile alakalı araştırmalar yapmaya başlıyorlar. Araştırmaların yapılmaya başladığı ilk günlerde ne yazık ki bu konuda yapılmakta olan işlemler son derece azdı. Dolayısıyla insanlar da ne kadar istemiş olurlarsa olsunlar fark etmez kimi zaman hangi işlemi yaptırmaları gerektiği ile alakalı tam anlamıyla bilgi sahibi olamıyorlar. Böylesi durumların sonucunda ise ortaya çıkmakta olan sonuçlar asla istenilenleri tam olarak yerine getiremiyor.

Işık Dolgusu Nedir?

 Cildin daha öncesindeki dönemlerde sahip olduğu canlılığa ve diriliğe ulaşması, çok daha ışıltılı bir görünüme sahip olması adına yapılmakta olan ışık dolgusu Ankara, genel olarak dolgu ve mezoterapi uygulamalarının beraber kullanılmakta olduğu bir uygulama olarak da tanımlanabilmektedir. Yapılmakta olan bu dolgu işlemi yalnızca dolgu uygulaması olarak kullanılmamaktadır. Bununla beraber hyaluronik asit ve mezoterapi uygulaması da yapılmaktadır. Gerçekleştirilecek olan bu işlem sonrasında ciltte ciddi anlamda dirilik ve canlılık ortaya çıkmakta ve cildin sahip olduğu ışığı yansıtma kapasitesi de tekrardan ortaya çıkartılmaktadır.

Işık Dolgu İşlemi Ne Kadar Sürmektedir?

Pek çok kişinin ışık dolgu Ankara ile alakalı yapmakta oldukları araştırmaların başında, bu işlemin yapılması esnasında geçecek sürenin ne kadar olacağı geliyor. Yapılmakta olan işlem en fazla 15 dakika sürmektedir. Işık dolgu işleminin içeriğinde lokal anestetik olduğu için de insanların yaptıracakları bu işlem esnasında herhangi bir ağrı ya da acı hissetmesi gibi bir durum söz konusu değildir. Kimi insanlar ileri düzeylerde hassas olabilmektedir. Böylesi durumlarda ise ekstrada anestetik krem kullanılabilmektedir. Uygulamanın yapılmasının hemen sonrasında kişiler günlük yaşamlarına herhangi bir sorun olmadan geri dönebilmektedir. Arzu edilen etkili sonuçların ortaya çıkabilmesi için işlemin 3 hafta atalıklar ile toplamda 3 seans uygulanması gerekmektedir.

Işık Dolgusunda Herhangi Bir Yan Etki Bulunur Mu?

Işık dolgusu ile alakalı yapılmakta olan araştırmalar ile de görülebileceği üzere Dr. Buket Yıldırım uzmanlığında gerçekleştirilen ışık dolgusu neredeyse yan etkisi olmayan uygulamalardan bir tanesi olmaktadır. Gerçekleştirilmesi sonrasında sıklıkla görülebilecek olan yan etkiler ise kızarıklıklardır. Yalnızca hassas cilde sahip olan kişilerde göz altı kısımlarında hafif morluklar ortaya çıkabilmektedir. Akışkan bir özelliğe sahip olan ışık dolgusu sayesinde ele gelebilecek tarzda yumruların ortaya çıkması gibi bir durum söz konusu olmamaktadır. Aynı zamanda ışık dolgusu cilt soyma işlemi olmamaktadır. Bundan dolayı da işlemin yapılmasının sonrasında yüze makyaj uygulaması yapılabilmektedir.

Günümüzde artık insanların büyük bir kısmı ciltlerine daha öncesinde olmadığı kadar fazla önem veriyorlar. Vermekte oldukları bu önem ile beraber ise artık yaptıkları araştırmaların başında ışık dolgunun nerelerde uygulanabileceği. Pek çok kişi ışık dolgusunun yalnızca göz altı bölgesine yapabileceği düşüncesine sahip olsa da el sırtı, dekolte ve boyun gibi pek çok farklı bölge için de ışık dolgusu rahatlıkla uygulanabilmektedir.

Siz de cildinizin daha öncesinde dönemlere nazaran çok daha iyi bir görüntüye sahip olmasını iştiyor fakat bu aşamada alanında uzman kişileri bulma konusunda zorluk yaşıyorsanız yapmanız gereken tek şey www.drbuketyildirim.com adresini ziyaret etmek olacak. Böylelikle herhangi bir sorun olmadan gerekli olan işlemin rahatlıkla yapılması sağlanmış olmaktadır.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR