Adriana Lima Benzeri Fatmagül Karşılaşması

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Survivor ünlüler Gönüllüler yarışmasının bu yıl ki Gönüllüler takımında yer alan Fatmagül Fakı, ilginç bir anısını anlattı. Survivor yarışmasından 2 hafta önce elenen ve Survivor oyunlarındaki narinliği, zaman zaman oyunlardaki başarısızlığıyla alay konusu olan, ancak güzelliği ve Adriana Lima’ya benzerliğiyle beğeni toplayan Fatmagül Fakı elendikten sonra Adriana Lima’yla ilgili bir anısını paylaştı.

Adriana Lima – Survivor Fatmagül Karşılaşması

Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasına katılmadan önce hostes olan Fatmagül Fakı, hosteslik yaptığı sırada uçakta Adriana Lima ile karşılaştı. Daha öncesinde arkadaşları tarafından Adriana Limaya benzediği söylenen Survivor Fatmagül için tesadüfün en büyüğü gerçek oldu. Fatmagül Fakı uçakta Adriana Lima ile karşılaştı. Uçak uyku çeken Adriana Lima’nın uyanmasını bekleyen Survivor Fatmagül Fakı, Adriana Lima’nın uyanmasıyla birlikte arkadaşlarının aracılığıyla Adriana Lima’nın yanı giderek Fatmagül hakkında soru soruldu. Arkadaşları Adriana Limaya Fatmagül’ün kendisine ne kadar benzediği sorusunu sordu. Adriana Lima ise biraz şeklinde yanıt verince Survivor Fatmagül bozuldu. Kendisiyle fotoğraf çektirmeyi düşünen Fatmagül Fakı biraz yanıtını alınca üzüldü ve fotoğraf çektirmekten vazgeçtiğini anlattı.

Survivor Fatmagül:”Yapılan Esprilere Aldırmıyorum!”

Fatmagül ismiyle ilgili yapılan esprilerede yanıt verdi. Babaannesinin isminin Fatma olduğunu söyleyen Survivor Fatmagül annesininde Gül ismini rüyasında gördüğünü ve sonuç olarak isminin Fatmagül olarak takıldığını söyledi. Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisinide severek izlediğini söyleyen Survivor Fatmagül ismiyle ilgili yapılan esprilere aldırmadığını dile getirdi.

Survivor Fatmagül ve Tuncay Şanlı Birlikte mi?

Tuncay Şanlı ile aşk yaşadığı hatta nişanlı oldukları bile söylenen Fatmagül için bu soruda soruldu. Fatmagül Tuncay Şanlı ile aralarında yaşandığı iddia edilen aşk söylentilerininde yalan olduğu belirtti. Tuncay Şanlı ve Fatmagül arasında geçmiş dönemde yaşanan bir aşk olduğu ve Survivor’a Tuncay Şanlı’nın Acun Ilıcalı’ya ısrar etmesi sonucu katıldığı öne sürülmüştü. Ancak, Fatmagül Tuncay ile araların aşk olmadığını söyledi. İlerleyen günlerde bu söylentinin doğru olup olmadığı ortaya çıkacaktır. Ancak, Survivor Fatmagül’ün sevgilisi olmadığını söylemesinin nedeni olarak oyunculuk yada mankenlik düşündüğü söylentileri şimdide gündeme gelmeye başladı. Konu hakkında Tuncay Şanlı’nın ne açıklama yapacağıda merak konusu oldu.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR