AKREP Burcu 30 Temmuz 2015 Burç Yorumları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

oglak-burcu-7-mart29 Temmuz 2015 Çarşamba Akrep burcu günlük burç yorumları. Günlük burç yorumları bugün neler söylüyor? 29 Temmuz 2015 Çarşamba günü Akrep burcu amacıyla nasıl geçecek? İşte burcunuza hususi günlük yorumuz ve gazetelerden derlenen günlük burç yorumları:

Sevgili Akrep, hislerini ve düşüncelerini açıklayacağın yakın arkadaşın meselesini çözümlemende sana yardımcı olacak. Kıskançlık sana hiç yakışmadı. Yersiz şüphelerle kendi kendisine huzursuzluk yaratıyorsun. Düşüncelerini karşı tarafa açıklayıp seni şüpheden kurtarmasını isteyebilirsin.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları Hürriyet Yorumu

Bazı girişimleriniz ya da karşı karşıya olduğunuz birtakım haller bir an da, sizin hoşunuza gidecek şekle bürünebilir. Günlük burç yorumları Belki konunun muhataplarıyla karşı karşıya gelmeniz ya da sizi destekleyen şahıslar olduğunu fark etmeniz bu olumlu ruh halinin sebebi olabilir. Bütün burçları aynı biçimde ilgilendiren ve kesinlikle okunması gereken gün geneli: Sorumluluklar ön planda. Halledilmesi gereken işler, görevler ve sorumluluklar disiplin gerektirebilir. Gün ortamında karar alma yeteneğimiz yüksek. Öğle saatlerinde, insanlarla empati kurabilir, hiçbirşey beklemeden şefkatli yaklaşımlar içerisine girebiliriz ya da manevi başlıklı konular, dua etmek ya da spritüel alanlara ilgi göstermek amacıyla ideal saatlerde olacağız. Akşam saatlerinde ise, duygusal anlamda biraz baskı altında hissedebiliriz ya da rekabet içgüdümüz bizi hırçınlaştırabilir. Gücü doğru yönde kullanmak, manipülatif etkilere ilgi etmek gerekecektir. Günlük burcunuzu okurken, artan burcunuzun günlük yorumunu ilk önce okumalısınız. Hepinize eğlenceli günler, sıhhat ve sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel
Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları Milliyet Yorumu

Gün içerisinde etkileşim açısından dinamik bir gündeminiz olabilir. Yakın çevrenizle alakalı gelişmelerden etkilenebilirsiniz. Yapacağınız sözleşmelerde detaylar ön plana çıkabilir. Sorumlu olduğunuz konularda kusurları tamamlamak amacıyla oldukça çok çalışmanız gerekebilir. Akşam saatlerinde duygu derinliği içerisinde olacağınız vakitler var.
Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları Sabah Yorumu

Anlaşılmadığınızı zannederek, arkadaşlarınızın kalbini kırabilirsiniz. Geçmişinizle alakalı yaşadığınız olayların etkisinde kaldığınız vakit oldukça çok karamsarlaşabiliyorsunuz. Bugün, yalnız kalma gereksinimi içerisindesiniz. Daha dingin düşünmek istiyorsunuz. Fırsatlarınızı akıllıca bir biçimde kullanarak, isteklerinizin sınırlarını genişletebilirsiniz.
Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları Vatan Yorumu

Yapıcı yaklaşımlarınız hem sizin amacıyla hem de arabuluculuk ettiğiniz haller açısından yararlı olacak. Anlamasa bile anlayış gösteren içerikteki konuşmalara dahil olun. Akşam saatleri çatışmacı sözler sizi baştan çıkarabilir.
Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları Radikal Yorumu

Gün süresince kendinizi ve ruhunuzu dinlendirerek, enerjisi yumUşak, sakin ortamlar ve insanlarla olmak size güzel hissettirecektir. Motivasyon ve moralinizi yüksek tutmanız gereken bugün, beslenme planınıza özen göstermeli, aşırı yağlı ve şekerli yiyeceklerden uzak durmayı seçim etmelisiniz.
Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları Takvim Yorumu

Ziyaret etmeniz gereken insanları ihmal etmeyin. Buna denge getirmediğiniz prosese uzun süredir arkadaş olduğunuz insanların tepkisini alabilirsiniz.
29 Temmuz 2015 Çarşamba Akrep burcu günlük burç yorumları. Günlük burç yorumunuz bugün neler söylüyor? 29 Temmuz 2015 Çarşamba günü Akrep burcu amacıyla nasıl geçecek? Burcunuza hususi günlük yorumuz ve gazetelerden derlenen günlük burç yorumları.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR