Ankara Eğitim Koçu Dursun Gündüz Hoca

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Sınavlara hazırlık sürecinde motivasyonu yüksek tutmak çok önemlidir. Motivasyonun olmadığı yerde sınavda veya dersle başarı sağlamak neredeyse mümkün değildir. Birçok öğrencinin motivasyon şekilleri farklı olsa bile sürekli bir motivasyon olmadığı zaman başarıyı yakalama konusunda dengesizliklerde karşımıza çıkabilir. Lise sınavına ortalama bir iki yılda hazırlanan bir öğrencinin üniversite hazırlık sınavlarına en az 4 yıl hazırlandığını söyleyebiliriz. Temeli sağlam olan bir öğrencinin sınavda başarıya yakalaması %100 gözükse bile motivasyonu az olan öğrencinin başarısı yüksek bile olsa sınavda ulaşmak istediği hedefi bulması zor olacaktır.

Sınavlarda sadece bilgi değil tam tersi teknik soru çözüm hızı soru çözüm teknikleri gibi birçok ayrıntılı önemlidir. Sınavın sistemini kavramadan ne kadar bilgiye sahip olursanız olun istediğiniz hedefe ulaşmak mümkün değildir. Sınavın sistemini kavrayabilmek için ise Ankara Eğitim koçu Dursun hoca ile iletişime geçerek bu konunun ayrıntılarını öğrenerek motivasyon desteği alabilirsiniz.

Dursun Hoca İle Başarı

Dursun hoca ile çalışan pek çok öğrenciye hocanın çalışma sisteminden prensiplerinden sunduğu taktiklerden memnun kalmaktadır. Birçok öğrenci Dursun hoca ile tanıştığı zaman başarısının düşük olduğunu fakat onunla çalışma sürecinin hemen ardından oldukça yüksek başarıları elde ettiğini kabul etmektedir. Ankara Eğitim koçu Dursun hoca alanında en iyi örneklerden bir tanesidir. Hoca sunmuş olduğu teknikler, anlattığı bilgiler öğrenci ile kurduğu iletişim konusunda velilerin de memnuniyetini kazanmaktadır.

Eğitim koçu dendiği zaman akla sadece eğitim konusunda zorlayan öğrencileri dikte eden sıkan bir insan profili akla gelmemelidir. Dursun hoca tam tersi her şey eğlenceli bir şekilde vaktinde ve belirli bir programa dayalı şekilde yaptığı için öğrencilerin kendilerine zaman ayırmasına da yüksek bir ortam sağlamaktadır.

Eğitim Koçu Dursun Hoca

Eğitim koçu olarak hizmet veren Dursun hoca bu alanda sunmuş olduğu çalışmalarında birçok öğrencinin başarı yakalamasına destek olmuştur. Öğrencilerin başarılarının yakalanmasının yanı sıra motive bir şekilde sınava hazırlanmalarını sağladığı için öğrenciler Dursun hocayla çalışmaktan oldukça keyif almaktadır. Ankara Eğitim koçu Dursun hoca sunduğu teknikler çalışma prensiplerinin beraberinde öğrenci ile arkadaş olma yolunda tercih etmektedir. Eğitim koçu denildiği zaman akla hep sıkıcı bir ortam gelse de Dursun hocanın sunduğu teknikler bu algıyı tamamen yok edecek türdendir. Sizler de başarı yakalama yolunda alanında uzman Kendine güvenen öğrenciler için kuvvetli bir eğitim koçu arayışındaysanız Dursun hoca ile iletişime geçebilirsiniz.

Etiketler: Ankara Eğitim Koçu Dursun Gündüz Hoca , Eğitim Koçu Dursun Gündüz, Ankara Eğitim Koçu Dursun Gündüz

 

 

 

 

 

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR