Antalya Film Festivali Ödülleri

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

6-12 ekim 2012 tarihleri arasında yapılacak olan 49. Antalya Film Festivali için jüri kargaşası yaşanıyor. Antalya Film Festivali 2012 için Jüri olarak teklif gönderilen ve jüriliği kabul eden Levent Kırca, Hülya Avşar’ada jürilik teklifi gönderildiğini duyunca jürilikten vazgeçti.

2012 Antalya Altın Portakal Film Festival’ine jüri olarak katılacak Hülya Avşar’ın jüri olacağını duyan Levent Kırca ilginç açıklamalar yaparak jüri olmayacağını belirtti. Levent Kırca konuyal ilgili “Hülya o festivalde başkanlık yapacak yeterli genel ve sanat kültürüne sahip değil” şeklinde konuştu. Selçuk Yöntem ise Hülya Avşar’ın 30 yıllık sinema hayatını ve yıllarını bu işe adadığını belirterek Hülya Avşar’ın jüri olmasında tuhaf bir durum olmadığını söyledi.

Antalya Film Festivali 2012 Ödüllerinde Levent Kırca’nın yerine Cem Özer’in jüri üyesi olacağı söyleniyor. Levent Kırca’nın yerine en kısa sürede bir ismin geleceği ve bu ismin Cem Özer olma olasılığının fazla olduğu Antalya Film Festivali yönetimi tarafından belirtildi.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR