ASLAN Burcu 28 Temmuz 2015 Burç Yorumları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

oglak-burcu-7-mart27 Temmuz 2015 Pazartesi Aslan burcu günlük burç yorumları. Günlük burç yorumları bugün neler söylüyor? 27 Temmuz 2015 Pazartesi günü Aslan burcu için nasıl geçecek? İşte burcunuza özel günlük yorumuz ve gazetelerden derlenen günlük burç yorumları:

Sevgili Aslan, bugünler belki de hiç hoşuna gitmeyecek olaylarla geçebilir istemeden ya da farkına varmadan yapacağın hataların olacak. Gereksiz harcamaların veya yok yere sevdiklerinle gireceğin tartışmaların hem maddi hem de manevi zayıf düşmene neden olabilir. Uyan artık.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumları Hürriyet Yorumu

Sabırsız, kırılgan, alıngan veya duygusal kişilerin tepkileriyle uğraşmakta zorlanabilirsiniz. Günlük burç yorumları Her ne kadar bu kişilerin alıngan tavırlarını anlamakta zorlansanız da, anlayışlı görünmeye çalışmanızda fayda var.
Aslan Burcu Günlük Burç Yorumları Milliyet Yorumu

Bugün aşk gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde kendinizi daha hayalci hissedebilirsiniz. Gün içinde kendinizi ifade edeceğiniz işlere yönlenebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapacağınız zamanlar var. Hobilerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. İşlerinizde büyüme sağlamak için çaba göstereceksiniz.
Aslan Burcu Günlük Burç Yorumları Sabah Yorumu

Ccedil;evreye karşı olan sorumluluklarınız sizi fazlasıyla meşgul ederken, kendinize ayıracak zamanınız daralacaktır. Seçimlerinizi her zamankinden daha dikkatli davranmalısınız. Engellerin sizi etkilemesini de izin vermemelisiniz. Sürekli uçlarda dolaşmanız mümkün. Yalnızlık duygusu içinde yeni bir aşka kapılma olasılığınız var. Eski ve yeni şartlarınızı gözden geçirmelisiniz.
Aslan Burcu Günlük Burç Yorumları Vatan Yorumu

Bugün yaratıcılık isteyen işlerde her zamankinden çok verim alabilirsiniz. Her ne yaparsanız yapın içine kendi tarzınızdan bir şeyler katmaya gayret edin. Çocuklarla ilişkilerde kontrol ve otorite sorunu yaşayabilirsiniz.
Aslan Burcu Günlük Burç Yorumları Radikal Yorumu

Bugün saat 01.43’de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte moral, motivasyon ve sağlık olarak güçlenirken, erkek figürler ve aile ilişkilerinde güç mücadeleleri ve ego savaşlarından uzak durmanız gereken bir süreç sözkonusu olacak. Bu zaman diliminde güzellik ve bakımıza ait işleri yapabilir, estetik olarak düzeltmeler uygulatabilir, yaptığınız işler ve ışığınızla toplum içinde daha fazla dikkat çekerek ön planda olabilirsiniz. Yeni ay haftasının en güzel haberi Satürn’ün Merkür ve Venüs’e olan uyumlu açısı ile, olası tüm ilişki problemlerini çözümleyebileceğiniz, aile ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz hatta bir ev sahibi olma arzusu duyabileceğiniz etkiler sunuyor olması olacak. Bu süreçte görüşmelerinizde ve flörtlerde istediğiniz sonuçları elde etmeniz daha kolay hale gelecek.
Aslan Burcu Günlük Burç Yorumları Takvim Yorumu

Kartınız Şüphe… Aklınızdan her geçene şüphe ile yaklaşmanız ne kadar doğru olur. Bu durumda yaşam alanınızı dara sokabilirsiniz. Böylece kendi kendinize fazla soru sormayın.
27 Temmuz 2015 Pazartesi Aslan burcu günlük burç yorumları. Günlük burç yorumunuz bugün neler söylüyor? 27 Temmuz 2015 Pazartesi günü Aslan burcu için nasıl geçecek? Burcunuza özel günlük yorumuz ve gazetelerden derlenen günlük burç yorumları.

ASLAN Burcu 28 Temmuz 2015 Yorumları,
28 Temmuz 2015 ASLAN burcu yorumu,
2015-07-28 ASLAN burcu yorumları

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR