Aslı Kılıçdaroğlu Nadir Kimdir?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Aslı Kılıçdaroğlu Nadir, Kemal Kılıçdaroğlu’nun öz kızıdır. Kendisi babasından farklı olarak politikayla herhangi bağlantısı yoktur. Bu nedenle Aslı Kılıçdaroğlu Nadir mesleği daha çok seçim dönemlerinde babasına destek olmak için babasıyla birlikte seçim meydanlarında yer alabiliyor.

Nadir bugün sektörün en iyi özel sektör firmalarından birinde finans bölümünde genel müdürlük görevini icra etmektedir. Bu alanda yüksek lisans eğitimi almıştır. Bu nedenle Aslı Kılıçdaroğlu Nadir bu alanda profesyonel bir şekilde hizmetler sunmaktadır.

Yer aldığı işletme ve ilgili sektörde saygın bir konumda yer almaktadır.Nadir lisans eğitimi dışında yüksek lisans ve aynı zamanda doktora eğitimi de almıştır. Bu alanda yüksek başarılar göstermiştir. Bu sayede iş alanlarının vazgeçilmez isimleri arasında yer almıştır.

Aslı Kılıçdaroğlu Nadir Kimdir?

Aslı Kılıçdaroğlu Nadir, bugünkü Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı olan Kemal Kılıçdaroğlu’nun kızıdır. Nadir, Güneydoğu Anadolu Bölgesinin önde gelen şehirlerinden biri olan Tunceli ilimizde dünyaya geldi.

Alevi kökenli olup aynı zamanda çocukluğunun büyük bir kısmını Tunceli ilinde geçirmiştir. Nadir sadece babasıyla birlikte zaman zaman sosyal medya ve televizyon kanallarında boy göstermektedir.

Bunun haricinde kendisi sürekli olarak ilgili iş alanında yer almaktadır. Aslı Kılıçdaroğlu Nadir pratik bir zeka yapısına da sahiptir. Bu sayede yer aldığı sektörde firmanın hızlı bir şekilde ilerlemesinde büyük katkıları olmuştur.

Aslı Kılıçdaroğlu Nadir Ne İş Yapıyor?

Aslı Kılıçdaroğlu Nadir şuan Türkiye’nin en kaliteli firmalarından birinde finans bölümü müdürü olarak görev almaktadır. Firma ismi henüz bilinmediğinden bu yönde herhangi bilgi yoktur.

Nadir iş hayatına girdikten birkaç sene sonrasında ise yüksek kariyerler elde etmiştir. Bu alanda ailesinin de destekleri üzerinden kendisini çok iyi düzeyde yetiştirmiştir. Bu bakımdan Nadir bugün sektörün en gözde işletmecileri arasında yer alıyor.

Kendisi henüz herhangi bir sosyal medya hesabını kullanmıyor. Ancak boş vakitlerini ailesinin yanında geçirdiği biliniyor. Sempatik tavırlarıyla Nadir televizyonlar üzerinden kamuoyu tarafından beğeni almıştır.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR