BALIK Burcu 24 Temmuz 2015 Burç Yorumları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

oglak-burcu-7-mart Bugün dikkatinizi evinize ve ailenize yönelteceksiniz. Evinizde veya iş yerinizde bazı değişiklikler yapabilir, eşyaların yerlerini değiştirebilir ve yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Bu arada arkadaşlarınızın ve yakınlarınızın size ihtiyacı olabilir ve onlara yardımcı olabilirsiniz. Anlayışlı ve ilgili tavırlarınız ile ilişkilerinizi güçlendirebilir, ekip çalışmalarında başarılı olabilirsiniz. Gün içinde alacağınız teklifler sizi heyecanlandıracak ve düşünceleriniz derinleşecek. Bugün eski dostlarınız ile buluşabilirsiniz ve geçmiş günleri konuşarak keyifli vakit geçirebilirsiniz. Ayrıca sanatsal faaliyetler ve hayal gücü yüksek kişiler ile birlikte olmaktan keyif alacaksınız.

Balık Burcu Genel Durum

Kendinizi ön plana alabilirsiniz. İsteklerinizi kovalarken değişken bir karakter çizebilirsiniz ve bu da çevrenizin sizi anlamasını zorlaştırabilir. Biraz daha yavaşlamanız faydalı olabilir.

Balık Burcu Kariyer Durumu

Kendinizi ön plana alabilirsiniz. İsteklerinizi kovalarken değişken bir karakter çizebilirsiniz ve bu da çevrenizin sizi anlamasını zorlaştırabilir. Biraz daha yavaşlamanız faydalı olabilir.
Balık Burcu Hurriyet Yorumu

Bazı iş ya da ilişkilerin onarılması mı yoksa bitirilmesi mi gerektiği üzerine düşünebileceğiniz günlerdesiniz. Günlük burç Hassas veya pratik yaklaşımlarla olayları çözebilirsiniz, büyümesine izin vermeyin. Sezgileriniz sizi yanıltmayacak. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Merkür ve Satürn arasında oluşan olumlu açı, uzun vadeli düşünmeyi kolaylaştırıyor ve bu anlamda daha faydalı adımlar atmamıza yardım ediyor olacak birkaç gün için. Yapacağımız planlarda garantiyi ön plana alabilir, tedbirli ilerlemek isteyebiliriz. Resmi işlerle uğraşmak, matematiksel ya da bilimsel konulara eğilmek, işlerde disiplini ön plana çıkartmak eğilimlerinin artacağı beş günün içindeyiz. Daha aklı selim düşünebilir, ciddi ve olgun görüntümüzle girişeceğimiz işlerde istediğimiz sonuçları alabilir veya işleri kolayca tamamlayabiliriz. İlişkilerimizi doğru kullanacağımız günler. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel
Balık Burcu Milliyet Yorumu

Falınız:Bugün endişe duyduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde kriz yaratan durumlar oluşabilir. Finansal konularda daha dikkatli olmanızda fayda var. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Ortaklı para konularıyla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Akşam saatlerinde daha akıcı koşullar söz konusu.
Balık Burcu Sabah Yorumu

Başarı size uzak değil. Ouml;zellikle işinizle ilgili yeni yapılanmalara hazır olmalısınız. Yapacağınız her türlü aktivitelere kişisel enerjinizi olumlu bir şekilde aktaracaksınız. Mesleki araştırmalarınızı yeni formüllerinizle pekiştirerek, kendinizi ispat edeceksiniz. İstemediğiniz hiçbir şeyi yapmamalı ve kendinize saygı duymalısınız.
Balık Burcu Vatan Yorumu

Hayatınızda özel biri yoksa eğer, sizi heyecanlandıran biri ile karşılaşabilirsiniz bugün. Aranızdaki ilişkiyi doğru değerlendirin. Sadece arkadaş gözüyle baktığınız biri size özel duygular besliyor olabilir. Ya da tam tersi!
Balık Burcu Posta Yorumu

Ailenize ve çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlar yaratmak için harika bir zaman. Ayrıca kibar ve nazik bir şekilde düşünce ve görüşlerinizi ifade etmeye özen gösterin. Herkes bugün sizin fikirlerinizi dinlemek isteyecek ve onlar üzerinde bıraktığınız etkileriniz çok verimli olacaktır.
Balık Burcu Takvim Yorumu

Bugün kıskançlık güdülerinizi denetleme ihtiyacı içinde olacak, hatta kendinize disiplin bile getireceksiniz. Sevgiliniz bu durumdan çok memnun.
Günlük burç yorumları. 23 Temmuz 2015 Perşembe Balık Burcu Günlük Burç. Balık burcu 23 Temmuz 2015 Perşembe günlük burç yorumu.

BALIK Burcu 24 Temmuz 2015 Yorumları,
24 Temmuz 2015 BALIK burcu yorumu,
2015-07-24 BALIK burcu yorumları

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR