BAŞAK Burcu 24 Temmuz 2015 Burç Yorumları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

oglak-burcu-7-mart Heyecan ve huzursuzluk hissederek güne başlayabilirsiniz ancak kendinizi şık hissedecek ve planlarınızı eskiden seçtiğiniz gibi uygulayacaksınız. Yeni projeler yapabilir, etkileşim kurmak dilediğiniz şahıslarla görüşebilirsiniz. Genellikle önemsediğiniz şahıslara fikirlerinizi anlatabilir, ikna edici ve çarpıcı olabilirsiniz. Hem aşk, hem de parasal mevzulara yönelik hoş ilerlemeler olacak ve alacağınız teklifler sizi heyecanlandıracak. Alacağınız davetlere sevdiğiniz ile eş güdümlü gidebilirsiniz ve ilişkilerinizi oldukça sıcak duruma getirebilirsiniz. Sempatik ve sevinçli tavırlarınız ile hem çevrenizi, hem de karşı cinsi etkileyeceksiniz.

Başak Burcu Genel Durum

Eşinizle bulunan ilişkinizin ön planda olacağı bir gün geçirebilirsiniz. Kendisine oldukça çok zaman ayırmanız mümkündür. Akşam dışarıda yemek Yemeniz ve şık bir sosyal etkinliğe katılmanız ana mevzu olabilir.

Başak Burcu Kariyer Durumu

Eşinizle bulunan ilişkinizin ön planda olacağı bir gün geçirebilirsiniz. Kendisine oldukça çok zaman ayırmanız mümkündür. Akşam dışarıda yemek Yemeniz ve şık bir sosyal etkinliğe katılmanız ana mevzu olabilir.
Başak Burcu Hurriyet Yorumu

Eviniz, aileniz ya da mal varlıklarınızla alakalı hususları, her zamankinin aksine oldukça sakin ele almanız yararlı olabilir. Günlük burç Uyum sağlama yeteneğiniz ve önerilere açık olmanız size duyulan saygıyı arttırabilir. Organize ve hazırlıklı olmanın yararı görülebilir. Bütün burçları aynı biçimde ilgilendiren ve kesinlikle okunması gereken gün geneli: Merkür ve Satürn arasında meydana gelen olumlu açı, uzun vadeli düşünmeyi basitlaştırıyor ve bu anlamda oldukça yararlı adımlar atmamıza yardım ediyor olacak birkaç gün amacıyla. Yapacağımız planlarda garantşık ön plana alabilir, tedbirli ilerlemek isteyebiliriz. Resmi işlerle uğraşmak, matematiksel ya da bilimsel mevzulara eğilmek, işlerde disiplini ön plana çıkartmak eğilimlerinin artacağı beş günün içerisindeyiz. Daha aklı selim düşünebilir, ciddi ve yetişkin görüntümüzle girişeceğimiz işlerde istediğimiz neticeleri alabilir ya da işleri basitçe tamamlayabiliriz. İlişkilerimizi doğru kullanacağımız günler. Günlük burcunuzu okurken, artan burcunuzun günlük yorumunu ilk önce okumalısınız. Hepinize eğlenceli günler, sıhhat ve sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel
Başak Burcu Milliyet Yorumu

Falınız:Maddi kaynaklarınızla alakalı ilerlemeler gündeminizi meşgul edebilir. Yeni finansal girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Gün içerisinde alacağınız haberlerden etkilenebilirsiniz. Ticari anlaşmalar uygulamak amacıyla ideal zamanlardasınız. Gün içerisinde ailevi hususları yönetmeniz çok oldukça basit olabilir. Akşam saatlerinde kesintisiz temalar var.
Başak Burcu Sabah Yorumu

Sizi değişik kılan sadeliğinizle, gireceğiniz ortamlara yeni bir sunuş getireceksiniz. Bugün, bölgesel koşullarınızın sınırlı bulunduğundan sıkılabilirsiniz. Etkileşim mevzusu ile alakalı kısıtlamalarla karşılaşacaksınız. Gün içerisinde kısa molalar vererek, dinlenmeyi ihmal etmeyin. Taviz vermeyen yapınızın size sağlayacağı bulunanakları sizde fark edeceksiniz.
Başak Burcu Vatan Yorumu

Bugün de parasal mevzularda büyük kararlar vermek amacıyla elverişli değil. Gereksiz harcamalar sonradan başınızı ağrıtabilir. Aynı zamante bugün bir parasal sorun tartışmaya mevzu olabilir. Dostlukları yıpratacak noktaya taşımayın.
Başak Burcu Posta Yorumu

Bugün pozitif olmaya devam. Yurt dışına çıkabilirsiniz. Eğer gidemezseniz yalnızca hayallarinizde bile biraz uzaklaşın bulunduğunuz ortamdan. Yeni fikirler bulun ve eski alışkanlıklarınızı bırakın. Kendinizi yenileme zamanı, yeni bir kariyer ya da yeni bir aşk… Hangisini istiyorsanız artık.
Başak Burcu Takvim Yorumu

Eşinizle karşılıklı ilgi ihtiyacınızın yüksek bulunduğu bir gün. Normal şartlarda görmezden geldiğiniz hususi ilişkinize gereken özeni göstermesiniz.
Günlük burç yorumları. 23 Temmuz 2015 Perşembe Başak Burcu Günlük Burç. Başak burcu 23 Temmuz 2015 Perşembe günlük burç yorumu.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR