Başkent’te Kanlı İnfaz: 2 Ölü, 1 Yaralı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Ankara’nın Gölbaşı eyaletinde dün akşam 22.05 sıralarında polis merkezine gelen ihbarı değerlendiren güven ekipleri, Şafak Mahallesi Selami Atabey Caddesi’nde bir bina da kavga bulunduğu ihbarı üstüne vaka yerine geldi.

AĞRILI KARI-KOCA BIÇAKLANMIŞ HALDE BULUNDU

Eve giren güven ekipleri 2 bireyin cansız vücudu ile karşılaştı. Gölbaşı Güvenlik ekipleri vaka yerine geldiklerinde Ağrı nüfusuna kayıtlı tespit edilen ve karı-koca oldukları öğrenilen Abdullah M. (43) ve Suna M.’nin (42) bıçaklanmış biçimde cansız vücudu ile karşılaşırken, vakada ağır yaralanan çiftin oğulları Eray M. ‘nin (20) ise kaçarak yardım istediği öğrenildi.

Eray M. vaka yerine gelen ambulans ile Gazi Üniversitesi Hastanesine sevk edildi. Vaka yerinde uygulanan ilk araştırmalara ve görgü tanıklarının ifadelerine göre, öldürülen kişilerden Abdullah M’nin yeğeni bulunduğu öğrenilen Ağrı nüfusuna kayıtlı Murat U.’nın binadan koşarak uzaklaştığı bilgisine ulaşıldı.

baskent-te-kanli-infaz-2-olu-polis-kan-izlerini_x_8386431_79[1]

POLİS KAN İZLERİNİ TAKİP ETTİ, ZANLI 3 KM UZAKTA YARI BAYGIN HALDE BULUNDU

İfadeler tarafında harekete geride bıraktığımız Gölbaşı Güvenliki şahsı aramak amacıyla alarma geçti. Gölbaşı Asayiş Müdürlüğü Cinayet Ofis Amirliği ekipleri vaka yerinden kaçan Murt U’nun kan izlerini takip etti. Murat U, aşağı yukarı 3 km mesafede tespit edilen mezarlıkta güven ekipleri yönünden yarı baygın ve yaralı bir durumda bulundu.

Zanlı sorgulanmak üzere güvene götürüldü.

GEÇEN YIL DA BABASINI BIÇAKLAMIŞ

Hastanede bir vakit psikolojik tedavi gören zanlının, geride bıraktığımız sene da babasını bıçakla yaraladığı öğrenildi.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Haberi alır almaz vaka yerine gelen Abdullah M. ve Suna M.’nin yakınları ise sinir krizleri geçirdi. Acılı aileleri güven ve sıhhat ekipleri sakinleştirmeye çalıştı. Yaşanan cinayetin sonrasında vaka yerine gelen savcının araştırmaları sonrasında Abdullah M. ve Suna M.’nin cansız bedenleri cenaze aracına alınarak Adli Tıpa gönderildi.

Vakala alakalı tahkîkat devam ediyor.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR