BOĞA Burcu 24 Temmuz 2015 Burç Yorumları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

oglak-burcu-7-mart Arkadaşlarınız ile görüşebilirsiniz ve detaylı çağrı ve toplantılara katılabilirsiniz. Arkadaşlarınızın tanıştıracağı çarpıcı şahıslar ile dostluk ilişkileri kurabilir ve hoş teklifler ile karşılaşabilirsiniz. Fikirlerinizi çarpıcı bir şekilde meydana koyabilir, ekip çalışmaları ve organizasyonlarda başarılı olabilirsiniz. Şuana kadar uzak durduğunuz ya da korktuğunuz konulara karşı oldukça yürekli bir tavır içerisinde olabilirsiniz. Böylece ehemmiyetsediğiniz bireylerin fikirleri ve önerilerine oldukça değişik açılardan bakabilirsiniz. Esasında mühim bireylerin de sizi desteklediğini anlayacaksınız ve kendinize bulunan güveniniz yükselecek.

Boğa Burcu Genel Durum

Arkadaşlık ilişkilerinize ehemmiyet vereceğiniz bir gündesiniz. Bütün boş vaktinizi dostlarınızla eş güdümlü geçirmek isteyebilir, buna yönelik planlar yapabilirsiniz. Sosyal ortamlar sizi kuvvetli şekilde kendilerine çekeceklerdir.

Boğa Burcu Kariyer Durumu

Arkadaşlık ilişkilerinize ehemmiyet vereceğiniz bir gündesiniz. Bütün boş vaktinizi dostlarınızla eş güdümlü geçirmek isteyebilir, buna yönelik planlar yapabilirsiniz. Sosyal ortamlar sizi kuvvetli şekilde kendilerine çekeceklerdir.
Boğa Burcu Hurriyet Yorumu

Daha evvel yaşadıklarınızın, yaşamsal seçimlerinizin ve bu olayların size verilen şeklin muhasebesini yapabileceğiniz günler. İzin vermeniz halinde kaygılar artıyor. Günlük burç Bütün burçları aynı şekilde ilgilendiren ve kesinlikle okunması gereken gün geneli: Merkür ve Satürn arasında meydana gelen olumlu açı, uzun vadeli düşünmeyi kolaylaştırıyor ve bu anlamda oldukça yararlı adımlar atmamıza yardım ediyor olacak birkaç gün amacıyla. Yapacağımız planlarda garantiyi ön plana alabilir, tedbirli ilerlemek isteyebiliriz. Resmi işlerle uğraşmak, matematiksel ya da bilimsel konulara eğilmek, işlerde disiplini ön plana çıkartmak eğilimlerinin artacağı beş günün içerisindeyiz. Daha aklı selim düşünebilir, ciddi ve yetişkin görüntümüzle girişeceğimiz işlerde istediğimiz neticeleri alabilir ya da işleri basitçe tamamlayabiliriz. İlişkilerimizi doğru kullanacağımız günler. Günlük burcunuzu okurken, artan burcunuzun günlük yorumunu ilk evvel okumalısınız. Hepinize eğlenceli günler, sıhhat ve sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel
Boğa Burcu Milliyet Yorumu

Falınız:Çalışma hayatımızdaki mesul olduğumuz konularda sabırlı olmakta yarar var. Kararsızlık işlerinizin aksamasına sebep olabilir. Gün içerisinde sizi yoran ve yıpratan konulara karşı dikkatli olmanızda yarar var. Gün içerisinde sıhhatla alakalı sıkıntılarınızı ihmal etmeyin. Akşam saatlerinde oldukça kesintisiz koşullar söz konusu. Arkadaşlarınızla uygulama yapabilirsiniz.
Boğa Burcu Sabah Yorumu

Olayları derinlemesine düşünürken, çevrenizdeki olumsuzluklara karşı duygusal bir savunma içerisindesiniz. Ccedil;evrenizdeki hiçbir olaya yorumsuz kalamayacağınız bir gün. Kendinize oldukça çok güvenmelisiniz. Yeni bir yapılanma içerisinde olacaksınız. İştahınızla alakalı denetime gereksiniminiz var. Aşırılıklardan vazgeçin.
Boğa Burcu Vatan Yorumu

Halden anlayan, yaptığınız hizmetin kıymetini bilen şahıslarla bir arada olmaya çalışın bugün. Bazı iş arkadaşları bugün bunun tam tersi amacıyla çaba sarf edecek. Günün bir alanı da yuvanıza sarf edilen gayretlerle geçecek.
Boğa Burcu Posta Yorumu

Bugün yapmış olduğunuz planlarınızı yine denetim etmeniz gerekebilir. Bugün ilaveten Romantik bir gün ve bir hayat boyu bağlılık yeminleri vereceğiniz bir zaman. İlişkide problemleri bulunanlar ise önümüzdeki birkaç gün içerisinde hayatında değişiklıklar yaşayacak.
Boğa Burcu Takvim Yorumu

Kartınız Çöl… Hangi alanda olursa olsun bugün sistemli olmak zorundasınız. Çünkü rakipleriniz gün geçtikçe artıyor ve mali kayıplarınız meydana çıkabilir.
Günlük burç yorumları. 23 Temmuz 2015 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç. Boğa burcu 23 Temmuz 2015 Perşembe günlük burç yorumu.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR