CHP Milletvekili Murat Çan’dan Şoförlere Ehliyet Affı Talebi

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

CHP Samsun Milletvekili Murat Çan, şoförlerin ehliyet affı talebi olduğunu belirterek insan canına kast etmeyen, yaralamaya sebebiyet vermeyen ve madde bağımlısı olmayan şoförler için bir defaya mahsus ehliyet affı uygulanmasını istedi.

Ehliyet affı talebinde bulunan şoförleri hatırlatan CHP Samsun Milletvekili Murat Çan, insan canına kast etmeyen, yaralamaya sebebiyet vermeyen ve madde bağımlısı olmayan şoförler için bir defaya mahsus ehliyet affı uygulanmasını istedi.

“AKARYAKIT ZAMLARI ESNAFI OLUMSUZ ETKİLİYOR”

Marketlerdeki 700 farklı ürüne bu hafta zam geldiğini, iktidarın bu zamlar karşısında sessiz kaldığını ifade eden Çan, akaryakıt zamlarının da şoför esnafını olumsuz etkilediğini kaydetti.

Çan, şehir içi ve şehirlerarası ulaşım ile taksi tarifelerine yapılan zamların şoför esnafının suçu gibi bir algı oluşturulduğunu ancak başta akaryakıt olmak üzere ulaşım sektöründeki birçok ürüne zam geldiğini ve şoförlerin ulaşım ücretlerine zam yapmak zorunda kaldığını dile getirdi.

Şoförlerin ayrıca ehliyet affı talebi olduğunu aktaran Çan, ehliyetlerine el konulan esnaftan insan canına kast etmeyen, yaralamaya sebebiyet vermeyen ve madde bağımlısı olmayanlar için bir defaya mahsus af getirilmesini istedi.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR