CNC İşleme Hizmeti CNC Machining Service

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Daha önce zaten haberde olmadığımız ama artık günümüzde sıklıkla adını ve ismini duymuş olduğumuz CNC makine sektörü yer almaktadır.

Sektörün kendi içerisinde birçok yardımcı imalat sanayisi ve gidileri bulunmaktadır. Ülkemizde CNC makine alanında en fazla tedarik ve parça imalatı eğitimler dahil marmara bölgesi’nde yer almaktadır. Marmara Bölgesi CNC machine manufacturing alanında 1 derecede önemli ve rekabetçi bir böyle olmayı başarmıştır.

Türkiye CNC imalatı alanında son yıllarda özellikle ciddi bir atılım yapmıştır.

CNC İşleme Makineleri Nasıl Çalışır? How CNC Machining Machines Work?

CNC makineleri özellikle çalışma prensipleri oldukça karmaşıktır. Çünkü makineyi imalatında önemli olan bir konu ise CNC makine ve ki mallarının doğru ve düzgün bir şekilde anlaşılması ve bu alanda çalışacak olan personellerin de ideal bir şekilde gelişime açık olması gerekmektedir. CNC makineleri g kodlarından almış olduğu sinyaller ile işlem yapan genel makinelerdir.

Hangi Endüstriler CNC İşleme Kullanıyor? Which Industries Use CNC Machining?

Özellikle söyleyeceğim makineleri kullanan birçok sektör ve alan bulunmaktadır. Sadece bir alana yönelik bu bölgede cenaze makine imalat sanayii kullanılıyor demek uygun olmayacaktır. Türkiye CNC makina imalatı sanayinde son yıllarda sürekli gelişmekte olan ülke olmuştur.

CNC İşlemenin Maliyeti Nedir? What is the Cost of CNC Machining?

Şu an için cennete bir makinede cnc machining part cost vermek gerçekten uygun olmayacaktır eğer geçen gün artan maliyetler konusunda bir parçanın işleme maliyetini sunabilmek artan dolar ve döviz kuru karşısında her geçen gün daha zor olabilmektedir.

CNC İşleme İçin Maksimum Parça Boyutu Nedir? What is the Maximum Part Size for CNC Machining?

Cnc makinelerde işlenecek olan parça boyları makinenin özelliğine göre değişiklik göstermektedir geleceğim makinelerde parça işlemek tezgah eksenlerinin limitine göre değişiklik göstermektedir.

CNC İşleme Hizmeti Nedir? What is CNC Machining Service?

CNC machining service genel olarak özel imalat çözümüne yönelik hassas bir şekilde işleme işlemlerini yapan firmaların yapmış olduğu hizmetlere verilen genel isimlerdir.

CNC Makinenin Saatlik Çalışma Ücreti Nedir? What is the Hourly Working Fee of CNC Machine?

Bir üstte de bitmiş olduğumuz üzere çenesi makinelerde işleme maliyetini verebilmek mümkün olmamaktadır sektörün almış olduğu birçok değişiklikler olabilmektedir bu değişiklikler arasında özellikle vatan dolar ve döviz kuru önemli bir etken olmaktadır Türkiye dövüş karşısında en çok etkilenen ülkeler arasındadır Bu nedenle der ki ülkemizde parça üstüne maliyetleri de maliyetli olabilmektedir

İşleme Hizmetleri Nelerdir? What are Processing Services?

İşleme hizmetleri genel olarak parça işlemeler silindir ve prizmatik parçalara göre değişmektedir.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR