Hazal Kaya Behsat Ç. Dizisinde Oynayacak

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Star Tv ekranlarında yayınlanan Behsat Ç. dizisinin yeni bölümlerinde sürpriz bir isim yer alacak. Behsat Ç. dizisinde daha önce Şule karakterini canlandıran Hazal Kaya tekrar diziye mi dönüyor? Dizide Behsat Ç. nin diğer kızını canlandıran ve 3. bölümde ölerek diziden ayrılan Hazal Kaya Behsat Ç. nin hayallerine girmek üzere dizeye dönüyor. Çekimler için Ankara’ya giden Hazal Kaya Behsat Ç. nin hayallerini görerek vijdan azabı çekecek.

Sürekli olarak babası Behsat Ç. nin hayaller görmesine sebep olacak olan Hazal Kaya Şule karakterini canlandıracak. Hazal Kaya Behsat Ç. dizisine belki birkaç belkide sadece 1 bölüm için döndü. Yani uzun süreli olarak Hazal Kaya’nın Behsat Ç. dizisinde yer alması beklenmiyor. Çünkü, Şule karakterini canlandırarak diziye giren Hazal Kaya 3. bölümde kardeşi tarafından öldürülerek diziden ayrılmıştı.

Behsat Ç. Dizisi 81. Bölüm Fragmanı

Behsat Ç. Dizisine uzun aradan sonra hayal olarakta olsa gelecek olan Hazal Kaya twitterda olay yarattı. Behsat Ç. dizisi serverlerin twitterda yaptığı yorumlar TT olurken, Behsat Ç. dizisine uzun aradan sonra Şule karakteriyle hayallerde de olsa dönecek olan Hazal Kaya dizi çekimleri için Ankara’da bulundu. Dizinin 81. bölümü bu hafta yayınlanacak. Heyecanla beklenen 81.bölüm Hazal Kaya’nında dizide olmasıyla izlenme rekorları kıracağa benziyor.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR