İKİZLER Burcu 24 Temmuz 2015 Burç Yorumları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

oglak-burcu-7-mart Yoğun hisler ve değişik bir heyecan ile güne başlayacaksınız. İlginç gelişmeler olabilir ve yeni atılımlarda bulunmak amacıyla güçlü arzular duyabilirsiniz. Bilinçaltınızın derinlerinden artan unutulmuş arzularınız uyanabilir ve isteğinizi yapmak amacıyla harekete geçebilirsiniz. Daha evvel hissetmediğiniz kadar yürekli bir tavır sergileyebilirsiniz. Hem de olaylara bakış açınızın değiştiğini hissedeceksiniz ve bu sayede her vakit olmasından oldukça rahat davranacaksınız. Gelişmeler beklediğiniz yönde olabilir ve enteresan şahıslar ile tanışabilirsiniz.

İkizler Burcu Genel Durum

Özel yaşamınızdaki şahıslara karşı sahip olduğunuz sorumlulukların ön planda bulunabileceği bir gündesiniz. Birfazla işle aniden ilgilenmek mecburiyetinde kalabilirsiniz ama insanlar özverinizden etkileneceklerdir.

İkizler Burcu Kariyer Durumu

Özel yaşamınızdaki şahıslara karşı sahip olduğunuz sorumlulukların ön planda bulunabileceği bir gündesiniz. Birfazla işle aniden ilgilenmek mecburiyetinde kalabilirsiniz ama insanlar özverinizden etkileneceklerdir.
İkizler Burcu Hurriyet Yorumu

Elinizdeki işlere odaklanmanız ve mizahi, dedikodusal ya da sizi kötü gösterebilecek her tür mevzuşmadan uzak durabilmeniz halinde gelişme kaydedebilirsiniz. Günlük burç Sevgi temalı temaslarınızda olumlu gelişmeler var. Bütün burçları aynı biçimde ilgilendiren ve kesinlikle okunması gereken gün geneli: Merkür ve Satürn arasında meydana gelen olumlu açı, uzun vadeli düşünmeyi kolaylaştırıyor ve bu anlamda oldukça yararlı adımlar atmamıza yardım ediyor olacak birkaç gün amacıyla. Yapacağımız planlarda garantgüzel ön plana alabilir, tedbirli gelişmek isteyebiliriz. Resmi işlerle uğraşmak, matematiksel ya da bilimsel mevzulara eğilmek, işlerde disiplini ön plana çıkartmak eğilimlerinin artacağı beş günün içerisindeyiz. Daha aklı selim düşünebilir, ciddi ve yetişkin görüntümüzle girişeceğimiz işlerde istediğimiz neticeleri alabilir ya da işleri basitçe tamamlayabiliriz. İlişkilerimizi doğru kullanacağımız günler. Günlük burcunuzu okurken, artan burcunuzun günlük yorumunu ilk evvel okumalısınız. Hepinize eğlenceli günler, sıhhat ve sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel
İkizler Burcu Milliyet Yorumu

Falınız:Gün içerisinde keyif aldığınız mevzularla alakalı yeni şeyler planlayabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek size keyif verecektir. Aşkla alakalı mevzular gündeminizi meşgul edebilir. Güzel şeyler amacıyla harcamalar yapabilirsiniz. İletişimde olduğunuz şahıslara oldukça sakin yaklaşmanızda yarar var. İlerleyen vakit eğlenceli programlar yapabilirsiniz.
İkizler Burcu Sabah Yorumu

Düşünmek istemediğiniz hususların güncellik kazanmasından çekiniyor gibi bir tavrınız var. Bugün, etkileşim içerisinde olduğunuz şahıslarla parasal hususları gündeme getirmek isteyeceksiniz. Derin incelemeler içerisinde olacağın bir mevzu sizi meşgul edebilir. Sabırlı yönlerinizi kullanacaksınız. Yaşamınızı kolaylaştırmanın yollarını keşfetmelisiniz.
İkizler Burcu Vatan Yorumu

Bugün başka insanlardan kaynaklanan plan değişiklıklari geçici de olsa keyfinizi kaçırabilir. Size göre boş bulunan işlerle uğraşan ve sizin de vakitınızı öldüren şahıslar belki de hayatın keyfini sizden oldukça güzel çıkarıyordur.
İkizler Burcu Posta Yorumu

Eski korkularınız ve güvensizlikleriniz bugün yine ön plana çıkabilir. Geçmiş vakitlara fazla dalıp dalıp gidiceksiniz aynı vakitda. Geçmişten gelen birtakım mevzular odak noktanız olabilir. Hem de dost ve meslektaşlarınızdan ince nükteli mesajlar alabilirsiniz.
İkizler Burcu Takvim Yorumu

Kartınız Bilim… Bugün sevdiklerinizi kıskanıyor ve başkaleri ile paylaşmak istemiyorsunuz. Oysa dostlarınız bu hale alınabilir. Kendinizle barışın.
Günlük burç yorumları. 23 Temmuz 2015 Perşembe İkizler Burcu Günlük Burç. İkizler burcu 23 Temmuz 2015 Perşembe günlük burç yorumu.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR