İKİZLER Burcu 28 Temmuz 2015 Burç Yorumları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

oglak-burcu-7-mart27 Temmuz 2015 Pazartesi İkizler burcu günlük burç yorumları. Günlük burç yorumları bugün neler söylüyor? 27 Temmuz 2015 Pazartesi günü İkizler burcu amacıyla nasıl geçecek? İşte burcunuza hususi günlük yorumuz ve gazetelerden derlenen günlük burç yorumları:

Sevgili İkizler, bir toplantıda ilgi odağı olmak ya da sözlerinin tesirlerini fark etmen sevinç yaratabilir. Hedeflerini kapasitenin altında tutma. Herkesin lüzumsuz bulduğu ayrıntıları değerlendirmen başarının sırrını oluşturuyor. Küçük jestlerle sevdiklerini ummadığın kadar sevindirebilirsin.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumları Hürriyet Yorumu

İstek ve ihtiyaçlarınızın karşılanabilmesi amacıyla baskı kurma eğiliminde olabilirsiniz. Günlük burç yorumları Ancak, bu halde hiç beklemediğiniz bir an da ya da hiç beklemediğiniz biçimde köşeye sıkıştırılma ihtimaliniz yüksek görünüyor. Günlük burcunuzu okurken, artan burcunuzun günlük yorumunu ilk evvel okumalısınız. Hepinize eğlenceli günler, sıhhat ve sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel
İkizler Burcu Günlük Burç Yorumları Milliyet Yorumu

Eşinizle alakalı konular gündeminizi meşgul edebilir. Dengede kalmak amacıyla çaba sarf edebilirsiniz. Sabah saatlerinde koşulları algılamakta zorlanabilirsiniz. Hata yapma olasılığınız artabilir. İlerleyen vakit açık düşmanlara karşı dikkatli olmalısınız. Sorumlu olduğunuz konularda uğraştıran haller söz hususu olabilir.
İkizler Burcu Günlük Burç Yorumları Sabah Yorumu

Hiç kimsenin cesaret edemeyeceği işlere kalkışacaksınız. Uuml;stelik dostlarınız amacıyla kendinizi ön satıhlara atabilirsiniz. Kendiniz kadar çevrenizi düşünmeniz tabii ki çok güzel. Ancak vakit vakit abartıya kaçabilir, sevdiklerinizin de, harcamalarını denetlemek isteyebilirsiniz. Artık geçmişin hesabını uygulamak istemiyorsunuz.
İkizler Burcu Günlük Burç Yorumları Vatan Yorumu

Eşinizle alakalı bir hususta her vaktinden oldukça çok fedakarlık eden ve çaba gösteren doğrultu olmanız gerekebilir. Bazı emekleriniz hiç görünmeyebilir bilhassa bugün. Sonradan gönül koyacaksanız baştan oldukça denetimli olmak şart.
İkizler Burcu Günlük Burç Yorumları Radikal Yorumu

Bugün saat 01.43’de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün evvel ve üç gün sonra yoğun şeklinde hissettirecek bulunan yeni ay ile eş güdümlü yakın çevreniz, kardeşleriniz, seyahatler, eğitimler ve etkileşim alanınız harekete geçerken, bu süreçte yakın çevrenizin birtakım sorunları size yansıyabilir. Hafta çapında çift temaslarınızda etkileşim kurarken ego savaşları ve zor mücadelelerinden uzak durarak, oldukça sakin, ılımlı ve dengeli etkileşim kurmayı seçim etmelisiniz. Yeniayın en güzel haberi, Venüs ve Merkür’ün Satürnle bulunan uyumlu açısının sizin iş hayatınızda büyük bir açılım yapmanıza sebebiyet verebilecek olmasıdır. Bu süreçte başarılı iş görüşmeleri yapabilir, zam alabilir, paranızda artış görebilir ve iş hayatınızda yeteneklerinizle öne çıkabilirsiniz. Bekar bulunanlar amacıyla bu yeniayda yeni flört tekliflerini değerlendirmek yararlı olacaktır, çünkü uzun süreli temaslar kurmanıza neden olacak görünümlerle sema sizi destek veriyor olacak.
İkizler Burcu Günlük Burç Yorumları Takvim Yorumu

Kartınız Gereklilik… Çocuk gibi birtakım şeyleri tutturup arzularınızı uygulamak amacıyla sonuçlarına katlanmayı bilmiyor gibisiniz. Mali konularda hazır olmadığınızı hatırlayın.
27 Temmuz 2015 Pazartesi İkizler burcu günlük burç yorumları. Günlük burç yorumunuz bugün neler söylüyor? 27 Temmuz 2015 Pazartesi günü İkizler burcu amacıyla nasıl geçecek? Burcunuza hususi günlük yorumuz ve gazetelerden derlenen günlük burç yorumları.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR