İngilizce-Türkçe Kelime Başına Çeviri Fiyat Bilgisi

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Yeminli tercümanlık büroları tarafından çevirisi yapılan metnin İngilizceden-Türkçeye ya da Türkçeden-İngilizceye çevirisi gerçekleştirilebiliyor. En yaygın talep edilen çeviri hizmeti olan İngilizce-Türkçe çeviri faaliyetleri kelime sayısına ve dilin semantik yapısına göre değişkenlik gösterebiliyor.

Standart bir evrak üzerinden belirlendiğinde İngilizce Türkçe çeviri kelime başına fiyat aralığı değişkenlik gösterebiliyor. Tercümanlık büroları bu konuda sertifika, diploma ya da pasaport için farklı rakamlar talep edebiliyor.

Boşluksuz 1000 Karakter İngilizce Tercüme Fiyatı

İngilizce tercüme fiyatları belirlenirken sayfa sayısı, kelimenin puntosu ve kağıt türüne göre fiyatlar değişkenlik gösterebiliyor. Boşluksuz 1000 karakter üzerinden belirlendiğinde İngilizce tercüme fiyatları 100 TL’yi aşabiliyor. İngilizce çeviri fiyatları belirlenirken basit gündelik çeviriler ile teknik çeviriler farklılık gösterebiliyor.

Profesyonel Rusça Tercümanlık Fiyat Bilgisi

İngilizce çeviri faaliyetleri kadar rağbet gören Rusça tercüme fiyatları yeni yılda metnin türüne göre fiyatlarda yeniden artış yaşayacak. Kaliteli ve uygun fiyatlı Rusça tercümanlık hizmeti dil konusunda deneyime sahip olan yetenekli tercümanlar tarafından gerçekleştiriliyor. Profesyonel olarak sunulan bu hizmet dilin en ince detayına kadar terminolojisine hakim olan çevirmenler yardımı ile sunuluyor.

Rusça-Türkçe 2024 Tercüme Ücreti

Tıbbi, akademik, konsolosluk, ekonomik, psikolojik, medikal… Hemen her alanda Rusça-Türkçe, Türkçe-Rusça tercümanlık hizmeti veriliyor. Rusça tercümanlık hizmeti yazılı tercüme fiyatları üzerinden değişkenlik gösteriyor. 50 TL’den başlayan tercümanlık fiyatı çevirisi talep edilen metnin türüne göre 250 TL’yi aşıyor.

Çeviri talepleriniz ve hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi için www.okeanostercume.com.tr web sitemizi ziyaret edebilir veya 0212 221 45 21 ve 0553 910 31 32 numaralı MOBİL / WHATSAPP / TELEGRAM hattımız aracılığıyla bizlere ulaşabilirsiniz.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR