Kanvas Baskı Kullanım Alanları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Duvarları güzelleştirmenin en kolay yollarından biri olan kanvas baskı, istenilen tarza uyarlanabilir olması ile her yaştan insanın tercihi oluyor. Kaliteli kanvas kumaşlar üzerine uv baskı tekniği kullanılarak kullanıma hazır hale gelen ürünler dekorasyonda ya da tanıtımda bireysel ve kurumsal müşterilerimizin memnuniyetini kazandırıyor.

İç mekânların duvar dekorasyonlarında daha çok kanvas ürünler kullanılıyor. Bunun önemli bir nedeni kanvas kumaşların sıvıya ve güneş ısınlarına karşı dayanıklı bir kumaş türü olmamasıdır. Dijital baskı alanında yılların deneyimi ile alacağınız baskı hizmetleri birinci sınıf malzemelerden hazırlanarak adresinize teslim ediliyor.

Kanvas Baskı Kullanım Alanları

Pamuklu çift örme bir kumaş yapısına sahip olan kanvas, ağır yapısı ve şık duruşu ile iç mekânları güzelleştirmek amacıyla sıklıkla tercih ettiğimiz bir kumaş türüdür. Kanvas baskı da kullanım amacı ve yeri gibi kriterler kumaş seçiminde büyük önem taşır. Tuvaller üzerine yerleştirilen kanvas baskılar birçok alada kullanım için uygundur.

Baskı merkezimizde bulunan kumaş baskı fiyatları her bütçeye hitap eder niteliktedir. Diğer yandan baskı malzemesi olarak mekânlarınıza uyumlu en güzel renkler ve orijinal ürünler kullanılarak uzun ömürlü tablolara sahip olursunuz.

Hizmetlerimiz arasında yer alan pek çok baskı hizmeti istekleriniz doğrultusunda şekillenerek tarzınıza ve zevkinize göre uyumlanabilme özelliğine sahiptir. Geniş ürün yelpazemiz arasında yer alan kanvas kumaş ve afiş fiyatları hakkında bilgi almak ve bizzat değerli müşterilerimiz arasında yer almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR